Wonen in stijl: 4 x hier vind je smaakvolle thema’s voor jouw huis

Aangeboden door Woonboulevard Wijchen 31 maart 2018

Modern, industrieel, urban living, Scandinavisch, romantisch: er zijn zoveel verschillende woonstijlen, dat het soms lastig is om een keuze te maken. Gelukkig kun je bij Woonboulevard Wijchen iets vinden voor elke stijl en het ook nog eens leuk door elkaar mixen! De Woonboulevard bestaat uit 4 locaties met een divers aanbod aan meubelen. Elke locatie heeft eigen merken, een unieke stijl en een eigen beleving. Op 2 april (tweede paasdag) shop je er ook nog eens met leuke kortingen.

Locatie 1: modern tot romantisch wonen

Oosterbaan Living

Op locatie 1 vind je de zes verschillende woonstijlen van Oosterbaan Living. Met merken als Henders & Hazel, Feelings, Profijt Meubel en Image Line is Oosterbaan Living is dit een goede plek om te starten met je ontdekkingstocht naar jouw eigen woonstijl. Je vindt er naast meubels ook stijlvolle vloeren en ramen. Vraag gerust advies over je inrichting aan het personeel in de winkels!

Locatie 2: een mix van Urban, Scandinavisch & Asian

ZEN

Is het hip & happening, dan vind je het bij Zen Lifestyle op locatie 2 van Woonboulevard Wijchen. Unieke boomstamtafels, kleurrijke vintage kasten uit Azië, velvet banken en industriële meubels. Ben je een liefhebber van de Scandinavische of industriële woonstijl, dan moet je bij Zen Lifestyle zijn. Lekker hip wonen in stijl!

Locatie 3: landelijk & modern

MeubelPlanet

Een tijdloze, stijlvolle en betaalbare collectie vind je op locatie 3 bij Meubel Planet. De collectie is hip en eigentijds, én ook nog eens lekker betaalbaar! Nieuw bij Meubel Planet is de moderne en landelijk collectie van Happy@home.

Locatie 4: top design

Meubelplanet

Een ‘design interieur’ bestaat vooral uit heldere vormen en lijnen. Er wordt veel gewerkt met zwart en wit, maar ook met opvallende accentkleuren. Eltink Interieur biedt ultieme kwaliteit van de grote designers zoals Rolf Benz en Leolux, maar laat je ook kennismaken met nieuwe topspelers zoals Jess, Pode en het Deense Hay. Ook voor passend woonadvies ben je op deze locatie aan het juiste adres!

Locatie 4: laatste innovaties op slaapgebied

meubel planet

Voor wie op zoek is naar de laatste innovaties op het gebied van slapen is Tilders Meubelen & Slapen, ook gevestigd op locatie 4, een echte uitkomst. Hier vind je eigentijdse meubels, maar ook de nieuwste ontwikkelingen op slaapgebied geïnspireerd door grote, internationale meubelbeurzen. Eigentijdse, moderne en landelijke collecties van een bijzonder goede kwaliteit.

 

Flinke paaskorting

paaskorting

Pasen is een perfect moment om meubels te gaan shoppen, dat vinden ze bij Woonboulevard Wijchen ook. Daarom krijg je tot en met 8 april bij bezoek aan één van de vier locaties een envelopje met wooncheques cadeau zodat je kunt shoppen met korting (tot wel 1000 euro!). Een overzicht van alle winkels vind je terug op de website van Woonboulevard Wijchen. Winkelen was nog nooit zo leuk!

Openingstijden tijdens Pasen

Goede vrijdag 10.00 – 17.30
2e Paasdag geopend van 12.00 – 17.00
1e Paasdag gesloten


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Woonboulevard Wijchen. Meer over Woonboulevard Wijchen ontdekken?

Woonboulevard Wijchen woonwinkels

Gesloten10:00 - 17:30

Nieuweweg 303, Wijchen

Bekijk meer:woonwinkels

adv.