Staging stad

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Wat wil de gemeente doen met deze lap grond aan de Waalbandijk?

Door Jurgen Smit 25 mei 2017

De lap grond tussen de Havenweg, Waalbandijk en Lijnbaanstraat in Nijmegen ligt er al enkele maanden bouwrijp bij. Maar er gebeurt niets. Wat is de gemeente Nijmegen toch van plan?

Het blijkt dat dit stukje grond bij het bouwplan Het Waalfront hoort. “Omdat het nog onbekend is hoe de ontsluitingsweg Laan van Oostindië gaat lopen, kunnen er ook nog geen exacte plannen worden gemaakt voor deze locatie”, vertelt een woordvoerder van de gemeente Nijmegen.
De Laan van Oostindië is de hoofdweg in de nieuwe wijk Koningsdaal. Een wijk waar we al eerder het stukje Het nieuwe Nijmegen-Oost vind je in Koningsdaal over schreven.

Woningen met meerdere lagen

Er zijn verschillende varianten uitgedacht voor de Laan van Oostindië. De Nijmeegse raad mag zich binnenkort buigen over de varianten. Pas als de kogel door de kerk is, wordt het duidelijk hoe en wat er precies gebouwd wordt op de kavels. Er komen in ieder geval woningen met meerdere lagen. Indebuurt houdt je op de hoogte.Meer over Wat wil de gemeente doen met deze lap grond aan de Waalbandijk? ontdekken?

Wat wil de gemeente doen met deze lap grond aan de Waalbandijk?


Meer over

Gemeente Wonen

adv.