Wij mochten binnenkijken in het stijlvolle huis van makelaar Freek van Camp

Aangeboden door Verbeek Makelaars 11 december 2017

Als makelaar moet je eigen huis toch wel heel mooi zijn, horen we je denken! Het antwoord op deze vraag zullen we vast verklappen: dat klopt. Freek van Camp is eigenaar van Verbeek Makelaars en geeft ons een rondleiding in zijn supermooie huis.

Pagina 1 / 11
⟵ swipe swipe ⟶

Rijk gedecoreerd

Freek vertelt dat zijn gezin pas de tweede familie is die het huis bewoont. En dat terwijl het bouwjaar 1936 is. “Voor ons woonde hier een oude man alleen, het was alsof de tijd had stilgestaan. Maar doordat er weinig aan het huis gedaan was, zijn ook alle oude elementen nog bewaard gebleven. Neem bijvoorbeeld het glas in lood in de ramen en de kastdeuren. Dat is authentiek en rijk gedecoreerd.”

Glas in lood in de deuren en in de raampjes van de kast.

Glas in lood

Authentiek glas in lood in de hal.

Goede locatie is essentieel

Met een oud huis blijf je altijd lekker bezig. “Ik zeg altijd: beter een goede locatie en door de jaren heen nog wat klussen dan een huis dat helemaal af is op een minder mooie plek.”

De woonkamer.

Authentieke elementen

Woonkamer met wederom authentiek glas in lood.

Stadstuin

“We hebben wel eens overwogen om te verhuizen, zeker omdat we echt een stadstuintje hebben. Maar de oudste van onze drie zoons is net 18 en gaat binnenkort het huis uit. We hebben nu al genoeg ruimte met zijn vijven, dus groter wonen hoeft straks al helemaal niet meer.”

Een deel van de tuin.

Game area

De game ruimte van de zoons van de familie van Camp.

Schuifdeuren

De schuifdeuren doen vooral dienst om de hond des huizes van de afstandsbediening af te laten blijven. “Deze hond hebben we nu twee jaar en we zijn dol op haar. Maar we hebben al meermaals een nieuwe afstandsbediening moeten kopen, ze eet ze namelijk op! Soms doen we dus de schuifdeuren dicht om haar weg te houden van de televisie.”

De woonkamer wordt in twee ruimtes verdeeld door schuifdeuren.

De hal

De hal.

Leven en laten leven

Tegenover het huis van de familie van Camp vind je het voormalig klooster dat op nieuwjaarsdag 2014 afbrandde. Het pand is inmiddels opgeknapt en Verbeek Makelaars heeft alle appartementen inmiddels verkocht. “De buurt is heel gemêleerd. Eens in de zes weken gaan we met zijn allen wat drinken bij de Kazerne. We leven en laten leven, en als er iets is dan doe je wat voor elkaar.”

De originele keuken.

De badkamer

Het ligbad in de badkamer.

Op zoek?

Verbeek Makelaars
Het pand van Verbeek Makelaars

Ben je zelf ook op zoek naar een mooi huis dat past bij jóu? Loop dan eens binnen voor een kopje koffie en vrijblijvend advies van Verbeek Makelaars!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Verbeek Makelaars. Meer over Verbeek Makelaars ontdekken?

Verbeek Makelaars makelaars

Gesloten08:30 - 17:00

Mariaplein 6, Nijmegen

Bekijk meer:makelaars
Pagina 1 / 11
⟵ swipe swipe ⟶

adv.