Staging stad

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

7 x woningen onder de 3 ton in Nijmegen die pas 5 dagen te koop staan

Door Jurgen Smit 3 november 2018

Iedereen wil tegenwoordig in Nijmegen wonen. Dat snappen wij wel, maar het maakt het wel moeilijker om hier een betaalbaar huis te vinden. Deze 7 huizen kosten minder dan 300.000 euro en staan pas net op Funda. 

Pagina 1/8
⟵ swipe swipe ⟶

Klaverstraat

Dit fraaie huis in de Klaverstraat ligt in de wijk Wolfskuil. Een groot pluspunt aan deze woning is de flinke achtertuin!

Johannes Vijghstraat

Dit fraaie appartement in de Johannes Vijghstraat in Nijmegen-Oost ligt op een geweldige locatie. Je bent zo bij het centrum, terwijl de straat zelf heel rustig is. En wat dacht je van het dakterras?

Hackfortstraat

Dit huis in de Hackfortstraat is zoals dat heet ‘instapklaar’. Geen flinke verbouwing dus, maar wel een jacuzzi op de badkamer.

Irene Vorrinkstraat

Voor nog net geen 3 ton is dit appartement van jou. Het voordeel van op de 12e verdieping wonen, is een bijzonder fraai (en ver!) uitzicht. 

Dommelstraat

Foto: Funda

In de Dommelstraat woon je vlakbij het centrum, heb je een tuintje en woon je vlakbij een park. En je krijgt er ook nog eens 3 slaapkamers bij. (Prijs: 225.000 euro)

Leuvensbroek

Foto: Funda

Leuvensbroek ligt weliswaar verder van het centrum van de stad, maar daardoor heb je er wel meer ruimte. Deze fraaie hoekwoning heeft een flinke en tuin en een eigen garage voor 2 (!) auto’s. (Prijs: 285.000 euro)

Ridderspoor

Foto: funda

Dit appartement in de rustige woonstraat Ridderspoort is relatief klein (64m2), maar ligt wel op een fijne locatie. En er hoeft weinig opgeknapt te worden! (Prijs: 189.000 euro)

Meer woningen

5 x woningen in Bottendaal die pas een paar dagen te koop staan

Een van de populairste wijken in Nijmegen is natuurlijk Bottendaal. De locatie is perfect, de huizen...

8 x deze koopwoningen onder de 250.000 euro staan pas 1 dag te koop

Denk jij dat het onmogelijk is om betaalbare huizen te vinden in Nijmegen? Wij gingen opzoek voor je...

 

Pagina 1/8
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen

adv.