Staging stad

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Wat zou jij doen met twee miljoen? De 3 duurste huizen op Funda

Door Jurgen Smit 15 mei 2017

Met zweethandjes sta je voor de klantenbalie. Je probeert contact te maken met de kosmos en noemt, gebaseerd op loepzuivere intuïtie, twee random getallen. De kassamedewerker print je lot en je voélt het gewoon: dit keer ga je winnen! Maar, wat zou je eigenlijk doen met twee miljoen? Wij deden vast wat research voor je en vonden drie Nijmeegse pareltjes van woningen om je rijk in te voelen. Meer over Wat zou jij doen met twee miljoen? De 3 duurste huizen op Funda ontdekken?

Wat zou jij doen met twee miljoen? De 3 duurste huizen op Funda


Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Sophiaweg 25, € 1.695.000 k.k.

duurste huis Nijmegen
Dit is het duurste huis wat op dit moment te koop staat in Nijmegen via Funda. Foto: funda.nl

Dit huis aan de Sophiaweg in Nijmegen is enorm! Met een netto maandlast van ongeveer drie gemiddelde maandsalarissen moet je van heel goede komaf zijn wil je hier met je voetjes omhoog op de bank kunnen ploffen. Dit huis mag dan wel bijna 1,7 miljoen kosten, maar dan heb je ook 637 m² woonoppervlak en nog eens 223 m² tuin. Het paleisje staat al meer dan 6 maanden te koop, dus wie weet kan je nog een tonnetje of wat van de prijs afdingen! Bekijk het huis op Funda.Meer over Wat zou jij doen met twee miljoen? De 3 duurste huizen op Funda ontdekken?

Wat zou jij doen met twee miljoen? De 3 duurste huizen op Funda


Twaalf Apostelenweg 8, € 1.500.000 k.k.

Duur huis Nijmegen
Een huis van €1.500.000 aan de Twaalf Apostelenweg in Nijmegen (foto: funda.nl)

Met een indrukwekkend trappenhuis en een logeerkamer die twee keer zo groot is als de gemiddelde studentenkamer is dit stulpje van alle gemakken voorzien. Op een steenworp afstand van de nummer 1 in ons lijstje vind je deze Twaalf Apostelen weg. Dit is overduidelijk the place to be for the rich! Met een woonoppervlakte van 345 m² heb je ruimte genoeg om je rijk te voelen. Bekijk dit huis op Funda.Meer over Wat zou jij doen met twee miljoen? De 3 duurste huizen op Funda ontdekken?

Wat zou jij doen met twee miljoen? De 3 duurste huizen op Funda


Berg en Dalseweg 399, € 1.395.000 k.k.

dure huizen Nijmegen
De badkamer van een miljoenenwoning aan de Berg en Dalseweg (foto: funda.nl)

Dit huis is smaakvol ingericht. Veel hout, hier en daar een gewei, mooi terrasje buiten. Het bad op de foto zal ongetwijfeld een gevoel van rijkdom teweeg brengen. Als dat nog niet genoeg voor je is: je kan ook een flesje bordeaux uit je eigen wijnkelder soldaat maken in één van je vijf slaapkamers. Met een woonoppervlak van 314 m² is dit wel het kleinste paleisje. Bekijk dit huis op Funda.Meer over Wat zou jij doen met twee miljoen? De 3 duurste huizen op Funda ontdekken?

Wat zou jij doen met twee miljoen? De 3 duurste huizen op Funda


Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen

adv.