Staging stad

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

V&D-pand biedt onderdak aan Costes, The New Yorker en Jumbo/La Place en ze gaan bijna open!

Door Jurgen Smit 21 juni 2017

Weet jij al welke winkels er naast de al geopende Top Shelf in het V&D-pand in Nijmegen komen? Dat zijn de kledingzaken Costes en The New Yorker en het nieuwe foodconcept Jumbo/La Place.

The New Yorker verkoopt ‘jonge en trendy’ fashion en is donderdag 22 juni geopend. Op die dag is er ook een model gecast die een fotoshoot krijgt voor de website van de internationale modeketen. Voor deze modellenwedstrijd kon iedereen zich inschrijven.

Kledingzaak Costes gaat 30 juni open

Op vrijdag 30 juni, opent in de ‘V&D’ de kledingzaak Costes, nu al bekend van een filiaal aan de Marikenstraat in Nijmegen. De Costes verdwijnt dan op de Marikenstraat, in die winkel komt dan weer een outlet van The Sting.

Vers gezond en snel eten bij Jumbo/La Place

Supermarktketen Jumbo nam in 2016 La Place over en opent in Nijmegen een Foodmarkt City by Jumbo. “Het is eigenlijk een soort supermarkt”, vertelt wethouder Binnenstad Ben van Hees. “Ze verkopen heel veel verse artikelen die je mee naar huis kan nemen maar die je bijvoorbeeld ook te plekke kan laten stomen of wokken.”
In Groningen opende eerder dit jaar al eenzelfde soort concept. De winkel richt zich op gezond, vers en lekker eten. Wanneer Foodmarkt City in Nijmegen open gaat, is nog niet bekend. Als wij dat horen, laten we jou dat natuurlijk meteen weten.

[mc4wp_form id=”6695″]

Meer over New Yorker ontdekken?

New Yorker kledingwinkels

Geopend09:30 - 18:00

Broerstraat 12, Nijmegen

Bekijk meer:kledingwinkels

 

  • Wil jij een 'Nieuw in Nijmegen' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Nijmegen.

adv.