Staging stad

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x opblaasbare dieren voor jouw zomer!

Door Jurgen Smit 17 juni 2017

Lekker voor in je zwembad, sfeermaker op een festival, onmisbaar op het strand: we hebben het natuurlijk over opblaasbare dieren! In alle soorten en maten zie je ze tegenwoordig voorbij komen. Wil je weten waar je kan scoren? Wij hebben vijf opblaasbare dieren voor je gevonden waarmee je absoluut voor de dag kan komen!

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Eenhoorn

eenhoorn
De enorme opblaasbare eenhoorn. Foto: Xenos

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Waarschijnlijk heb je hem al wel eens op Facebook voorbij zien komen, deze gigántische eenhoorn. Als je veel van elkaar houdt kun je er zelfs met zijn drieën op zitten. Je koopt deze parel van een opblaasdier bij de Xenos. Wel zorgen dat ‘ie niet lek gaat want hij kost € 24,95. Wil je hebben!


Meer over Xenos ontdekken?

Xenos winkelcentra

Gesloten09:30 - 18:00

Passage Molenpoort 22, Nijmegen

Bekijk meer:winkelcentra

 

Takkie

Takkie van de HEMA
Foto: HEMA.nl

Takkie is zeer geschikt om mee te nemen op vakantie. Ideaal om de bewoners van je vakantieland een stukje oer-Hollandse cultuur te laten snuiven. Opblaastakkie is 120 x 55 x 80 dus je kan ermee voor de dag komen. Voor € 7,50 ben je al een trotse eigenaar. Je koopt Takkie bij de HEMA.


Meer over HEMA ontdekken?

HEMA warenhuizen

Gesloten09:00 - 19:00

Grote Markt 5, Nijmegen

Bekijk meer:warenhuizen

Oldschool krokodil

opblaas krokodil
foto: Action

Ben jij qua opblaasdieren meer van de oude stempel? Ga dan naar de Action, daar hebben ze gewoon nog de goede oude opblaaskrokodil! Geen bureaucratische paarse maar gewoon een vertrouwde groene kan jouw tuin al sieren voor € 3,99. Afmetingen: 168 x 68.


Meer over Action ontdekken?

Action winkelcentra

Gesloten09:00 - 17:00

Graafseweg 45, Nijmegen

Bekijk meer:winkelcentra

Flamingo

flamingo
Foto: Primark

Het kan je niet ontgaan zijn: de flamingo is hip. Het op één been balancerende gezelschapsdier siert menig huiskamer in de vorm van een kaars, een lamp, een pen… en ook als opblaasdier! Diep in de buidel hoef je niet te tasten om deze hippe vogel aan te schaffen want voor 12 euro kun je hem al kopen bij de Primark.


Meer over Primark ontdekken?

Primark kledingwinkels

Gesloten09:00 - 19:00

Plein 1944 136, Nijmegen

Bekijk meer:kledingwinkels

Zeeleeuw

zeeleeuw
foto: Praxis

Deze glimlachende, vriendelijk ogende zeeleeuw is een allemansvriend. Zijn afmetingen zijn 117 x 80 centimeter en hij heeft twee handvaten zodat je jezelf goed vast kan houden als jullie samen het water trotseren. Bij de Praxis koop je hem al voor € 5,59 want hij is in de aanbieding!


Meer over Praxis ontdekken?

Praxis bouwmarkten

Gesloten09:00 - 18:00

Van Rosenburgweg 108, Nijmegen

Bekijk meer:bouwmarkten

 

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Winkelen

adv.