Staging stad

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Vierdaagse

De indebuurt Blarenpoli is open (let op: schokkend beeldmateriaal)

20 juli 2018

Au!  De indebuurt Blarenpoli is weer geopend. Wij gingen op zoek naar megagrote, pijnlijke, en schokkende blaren. Ben jij slecht met loshangend vel? Kijk dan vooral niet verder. 

Foto’s van de Vierdaagsefeesten van de donderdag: ben jij gespot?

20 juli 2018

Het was donderdagavond weer supergezellig  in Nijmegen! Fotograaf Roy Maes was ook in de stad en maakte deze prachtige foto’s. Ben jij ook gespot?

Mega takkezooi op Plein 1944: mag Kees van Hondt nog wel terugkomen?

20 juli 2018

Wie donderdagavond op Plein 1944 was heeft het ook gezien: het was één grote takkezooi. Tijdens het optreden van Kees van Hondt op het plein is het traditie om zoveel…

Let op: Vrijdag 20 juli grote verkeersdrukte verwacht rondom Nijmegen

20 juli 2018

Moet jij vrijdag 20 juli de stad in of uit? Kijk dan of je met het openbaar vervoer kunt gaan, want het wordt stervensdruk op de weg. 

Foto’s van Vierdaagse Roze Woensdag: ben jij gespot?

19 juli 2018

Wat. Een. Feest. In Nijmegen kan het op woensdag niet op qua gezelligheid en feestjes! Wij maakten prachtige foto’s van prachtige mensen. Sta jij er op?

Deze Vierdaagelopers liepen dag drie in no time uit (en dit is hun geheim)

19 juli 2018

Om 12:30 is het op de Wedren verre van druk. Je vindt er dan wel de échte sportmensen die al binnen zijn! Wij vroegen hoe het kan dat zij in…

OPROEP: breek geen takken af voor het optreden van Kees van Hondt op Plein ’44

19 juli 2018

Op donderdag 19 juli viert Nijmegen een hysterisch Vierdaagsefeest met feest-DJ Kees van Hondt op Plein ’44. Traditiegetrouw vliegt er tijdens zijn performance van alles door de lucht: opblaasdieren, ballonnen en…

Iets verloren met de Vierdaagse? Hier vind je het terug!

19 juli 2018

Oh no! Niets zo vervelend als dat je tijdens het stappen of wandelen spullen kwijtraakt. Bijvoorbeeld je huissleutels of bankpas. Maar er is een kans dat een eerlijke vinder jouw…

Foto’s van de Vierdaagse Roze Woensdag in het Waterkwartier: ben jij gespot?

18 juli 2018

Op de Vierdaagsefeesten woensdag is het groot feest in het Waterkwartier! Daar komen de lopers langs en dat gaat niet onopgemerkt voorbij. Wij feestten even mee en maakten keileuke foto’s!

Let op! Dit zijn de wegafsluitingen tijdens de Vierdaagse 2018

18 juli 2018

Wil jij met de auto Nijmegen in of uit tijdens de Vierdaagse 2018? Let dan goed op, want dit zijn de wegafsluitingen tijdens de Vierdaagse 2018.

Pagina 1 van 12

adv.