Staging stad

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

4 x sporten waar je superlenig van wordt

Door Jurgen Smit 2 oktober 2017

Heb jij dat ook weleens, dat je ’s ochtends wakker wordt en het nauwelijks lukt om je been uit bed te slingeren? Een beetje extra flexibiliteit in die ledematen krijgen kan geen kwaad! Wij vonden vier manieren om je lenigheid te verbeteren in Nijmegen.

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Paaldansen

Het komt misschien niet als eerste in je op, maar reken maar dat je van paaldansen supersoepel wordt. En geef toe: ook jij hebt weleens de onweerstaanbare drang gehad om in een paal te gaan hangen. Paaldansen doe je in Nijmegen bijvoorbeeld bij Dance2Sweat onder het motto ‘Party yourself into shape’. Klinkt ons als muziek in de oren!


Meer over Dance2Sweat ontdekken?

Dance2Sweat dansscholen

Geopend10:30 - 21:15

Binnenhof 1, Nijmegen

Bekijk meer:dansscholen

Yoga lost het op

Bhalu
Marleen (links) geeft yogales bij Bhalu.

Wie denkt dat yoga alleen maar een beetje mediteren op een matje is, heeft het mis. Door de verschillende houdingen train je juist ál je spieren en wordt de boel flink gerekt en gestrekt. Het gevolg is dat jij supersoepel en lekker rustig naar buiten komt. Geen puf meer na je werk om er voor te gaan? Geen excuus, want bij Bhalu kan je ook vóór je gaat werken een lesje yoga pakken.


Meer over Bhalu ontdekken?

Bhalu koffiebars

Geopend08:00 - 20:00

Bloemerstraat 95, Nijmegen

Bekijk meer:koffiebars

Pilates

Ook een hele goede workout om soepel(er) te worden, is Pilates. Deze trainingsmethode is gericht op kracht, souplesse en controle. In Nijmegen kan je bijvoorbeeld pilateslessen volgen bij Studio Kota. Ben je zo weer lenig, krachtig en relaxt!


Meer over Studio Kota ontdekken?

Studio Kota sportcentra

Gesloten18:15 - 20:30

Ganzenheuvel 15, Nijmegen

Bekijk meer:sportcentra

Bikram Yoga

Huh, yoga stond er toch al in? Klopt, maar niet deze variant. Bikram yoga doe je namelijk in een zaal waar het veertig (!) graden is. De temperatuur maakt je spieren heel spoelen en je valt door de hitte ook nog eens lekker af. Je kan bijvoorbeeld een lesje Bikram Yoga volgen in de Gerard Noodtstraat.


Meer over Bikram Yoga Nijmegen ontdekken?

Bikram Yoga Nijmegen yoga

Geopend09:30 - 20:00

Gerard Noodtstraat 40, Nijmegen

Bekijk meer:yoga
Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Sport

adv.