Yagmur van Haarstudio Sara: ‘De zaak is vernoemd naar mijn dochtertje’

Dit is een Ondernemersbijdrage 17 oktober 2018

In Bottendaal in de Burghardt van den Berghstraat vinden we Haarstudio Sara. Eerder dit jaar stonden ze in ons lijstje met beste kappers van Nijmegen. Eigenaresse Yagmur Timar vernoemde de zaak naar haar oudste dochtertje. “Bij ons staat de klant écht centraal.”

Droom achterna

Yagmur (29) werkte al acht jaar bij de kapperszaak in Bottendaal, voormalig Dji kappers, voordat ze de zaak overnam. “Ik wist al van jongs af aan dat ik kapper wilde worden. Ik ben echt mijn droom achterna gegaan. In 2015 heb ik de zaak overgenomen en hem omgedoopt tot Haarstudio Sara, vernoemd naar mijn dochtertje van 4,” vertelt ze.

Mega goede klik

Het leukste aan haar werk vindt Yagmur het team. “Ik vorm samen met Charlotte en Hilde het vaste team. Dat klikt mega goed! Ik vind het leuk dat we alle drie nieuwsgierig zijn en altijd bezig zijn met vernieuwende dingen op het gebied van haarstyling en haarverzorging. Daar komt bij dat we in één van de leukste wijken van heel Nijmegen zitten.”

Keratinebehandeling

Haar eigen haar heeft Yagmur behandeld met een keratinekuur, ook verkrijgbaar als behandeling bij Haarstudio Sara. “Door die behandeling hoef ik mijn haar na het wassen alleen nog maar droog te maken en dan valt het mooi stijl. Als ik aan het werk ben zet ik vaak een krul in mijn haar. Het leukste aan mijn beroep vind ik de afwisseling in ons vak. Ik voer steeds weer vernieuwende technieken uit waardoor ik mensen met een nóg beter gevoel naar huis kan laten gaan.”

10% korting

Kan jij ook wel een kappersbeurtje gebruiken? Dan hebben we goed nieuws! Op vertoon van dit artikel krijg je in oktober 2018 bij Haarstudio Sara namelijk 10% korting op je behandeling. Dat is nog eens voordelig! Let op: de korting is niet geldig in combinatie met andere korting. De hoogste korting geldt.

Topper

10% korting op kappersbehandeling

Wellness en beauty - Geldig t/m 31 okt 2018

adv.