Yes! Tweede Pinksterdag shop je met lekker veel korting bij Woonboulevard Wijchen

Aangeboden door Woonboulevard Wijchen 21 mei 2018

Hebben jullie net een huis gekocht, zijn jullie toe aan een nieuwe look of hebben jullie gewoon zin in een gezellig dagje wooninspiratie opdoen? Loop dan eens binnen bij Woonboulevard Wijchen. Daar profiteer je tot en met 27 mei ook nog eens van Pinkstervoordeel met kortingen die op kunnen lopen tot wel 1.000 euro!

Wonen in stijl

Modern, industrieel, urban living, Scandinavisch, romantisch: er zijn zoveel verschillende woonstijlen, dat het soms lastig is om een keuze te maken. Gelukkig kun je bij Woonboulevard Wijchen iets vinden voor elke stijl en het ook nog eens leuk door elkaar mixen! De Woonboulevard bestaat uit vier locaties met een divers aanbod aan meubelen. Elke locatie heeft eigen merken, een unieke stijl en een eigen beleving.

Pinksterkorting

Tweede Pinksterdag open

Tweede Pinksterdag is dé perfecte dag om te gaan woonshoppen. Dat vinden ze bij Woonboulevard Wijchen ook! Daarom krijg je tot en met 27 mei bij bezoek aan één van de vier locaties een envelopje met wooncheques cadeau zodat je kunt shoppen met korting die op kan lopen tot wel 1000 euro! Een overzicht van alle winkels vind je terug op de website van Woonboulevard Wijchen. En om nog een schepje bovenop deze feestelijke actie te doen krijgen je ook nog eens een gratis hapje en drankje (op=op). Lekker shoppen!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Woonboulevard Wijchen. Meer over Woonboulevard Wijchen ontdekken?

Woonboulevard Wijchen woonwinkels

Gesloten10:00 - 17:30

Nieuweweg 303, Wijchen

Bekijk meer:woonwinkels

adv.