Op zoek naar een woning in Nijmegen? Kom dan naar de Woonbeurs!

Aangeboden door Gemeente Nijmegen 18 april 2018

Lukt het jou niet om een voet tussen de deur te krijgen op de Nijmeegse woningmarkt? Kom dan zaterdag 21 april naar de Woonbeurs in CineMec, het bioscoopcomplex aan de noordzijde van Nijmegen. Daar vind je veel handige én nieuwe informatie over allerlei soorten woningen! Een bezoek aan het Waalsprongplein aanstaande zaterdag mag je zeker niet missen.

Alle info bij elkaar

Er is veel vraag naar woningen in Nijmegen en de gemeente is dan ook druk in de weer om nieuwe woningbouw mogelijk te maken. Op de Woonbeurs Nijmegen vind je alle info over wonen in Nijmegen bij elkaar. Huur, kavel of koop, bestaande woningen en nieuwbouw; er zijn volop mogelijkheden. Weet je niet of je wil kopen of huren? Op de Woonbeurs zijn hypotheekadviseurs aanwezig die je alles kunnen vertellen over de mogelijkheden met jouw inkomen.

Woonbeurs Nijmegen
Bezoekers kijken naar de grote maquette van de Waalsprong tijdens de Woonbeurs Nijmegen.

Wonen in de Waalsprong

En als je op de woonbeurs bent, sla dan het Waalsprongplein niet over. Je komt hier alles te weten over het steeds populairder wordende Noordelijke stadsdeel van Nijmegen. Je fietst vanaf Nijmegen Noord in een kwartiertje naar het stadscentrum van Nijmegen én je hebt de meeste voorzieningen zoals supermarkten, huisartsen en gezellige eettentjes gewoon in de buurt. Is het een zonnige dag, dan loop je zó het naar één van de plassen, de uiterwaarden of de (Spiegel)Waal. Je vindt de natuur hier bijna in je achtertuin!

Woonbeurs Nijmegen
Prachtige natuur in woongebied.

Een plein vol plannen

Tijdens de Woonbeurs worden op het Waalsprongplein verschillende projecten uitgelicht. Er zijn grote maquettes waarop je precies kunt zien welke voorzieningen er allemaal in een bepaalde buurt zijn. Natuurlijk is er woning- en kavelaanbod. Bijvoorbeeld in de wijk Zuiderveld, de nieuwste loot aan de Waalsprongboom. Of ontdek de mogelijkheden om zelf je droomwoning te bouwen!

De Waalsprong zit ook vol plannen voor de toekomst, die worden toegelicht in het Atelier. Zo kun je straks wonen in de Waaijer, een langgerekt natuurgebied tussen de wijken van Lent en Oosterhout, met drie grote plassen. Op de Woonbeurs wordt meer verteld over de mogelijkheid om hier ‘drijvend’ te wonen, én om zelf te bouwen. Er worden plannen getoond voor wonen in de wijk Vossenveld en er wordt verteld over nieuwbouw in een boomgaard en tegen de dijk. Hoe gaaf! Ook de plannen voor de gemixte wijk Hof van Holland komen uitgebreid aan bod.

Woonbeurs Nijmegen
Toekomstige bouwgrond waarop woningen worden gerealiseerd bij de dijk.

Vrijblijvend kijken

Dus, klaag jij nog elk weekend bij je vrienden dat je geen geschikt huis kunt vinden om lekker in te wonen in Nijmegen? Doe er wat aan! Kom naar de Woonbeurs Nijmegen en ontdek de mogelijkheden in onze lievelingsstad!

Twijfel je nog of wonen in Nijmegen-Noord wel echt wat voor je is? Lees dan vooral dit artikel:

Nijmegen-Noord leuk

8 redenen waarom wonen in Nijmegen-Noord zo fijn is

Nijmegen-Noord is booming. Steeds meer mensen vinden hun thuis aan de 'andere' kant van de Waal. En ...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Gemeente Nijmegen. Meer over Gemeente Nijmegen ontdekken?

Gemeente Nijmegen stadskantoren

Geopend08:30 - 17:00

Korte Nieuwstraat 6 , Nijmegen

Bekijk meer:stadskantoren

adv.