Voel je vrij! Laat je niet langer tegenhouden en maak een afspraak bij Toorop Tandprothetiek

Aangeboden door Toorop Tandprothetiek 24 november 2017

Er zijn weinig dingen belangrijker in het leven dan tijd doorbrengen met mensen van wie je houdt. Lekker lachen, uit eten, ellenlange gesprekken, wie wil dat nou niet? Toch is dit niet voor iedereen even vanzelfsprekend. Een slechtzittend gebit brengt veel onzekerheid met zich mee en kan het gevoel van vrijheid behoorlijk beperken. Gelukkig hebben wij in Nijmegen een plek gevonden die dit probleem als sneeuw voor de zon laat verdwijnen!

Iedereen is anders

Mensen die last hebben van een loszittend gebit óf twijfelen over de beste keuze als het gaat om een nieuw kunstgebit kunnen gerust even binnenlopen bij de Tooropstraat 172. Daar staan de experts van Toorop Tandprothetiek namelijk voor je klaar, letterlijk en figuurlijk. Ieder persoon is anders en elk gebit is uniek. Bij Toorop Tandprothetiek denkt men niet in problemen, maar in mogelijkheden. Had je vroeger een karakteristiek spleetje tussen je tanden wat helemaal bij je paste en wil je dat behouden bij een nieuw gebit? Geen probleem bij Toorop Tandprothetiek.

SONY DSC

Het klikgebit

Als het gaat om gebitskeuze raden de professionals van Toorop Tandprothetiek steeds vaker het klikgebit aan. Een staafje, dat met twee kleine titanium implantaatjes in de onderkaak vastzit, zorgt ervoor dat het klik gebit volledig blijft zitten. Het gebit oogt volledig natuurlijk en gaat doorgaans een leven lang mee. Met een klikgebit kun je zonder zorgen lachen, eten en leven!

Kennis in huis

Tot voor kort was deze oplossing alleen weggelegd voor mensen met een dikke portemonnee, maar sinds enkele jaren kan ook de gewone Nijmegenaar kiezen voor een klikgebit. De klikgebitten van Toorop Tandprothetiek worden zelfs met de hand gemaakt in hetzelfde pand! Zo weet je zeker dat de kennis altijd dichtbij is.

Ook voor onderhoud en reparaties van je gebit ben je bij Toorop Tandprothetiek aan het juiste adres. Een reparatie wordt vaak zelfs ter plekke uitgevoerd, terwijl jij ontspannen een boekje leest met een kopje koffie. Loop je straks weer stralend de deur uit!

Kleine attentie

Twijfel je nog of wil je graag meer informatie? Ga dan, samen met je vader, moeder, vriend of vriendin eens langs voor een kop koffie bij Toorop Tandprothetiek. Er is altijd iemand om je verder te helpen en een bezoek is helemaal vrijblijvend. Wie nu kiest voor een klikgebit krijg bij Toorop Tandprothetiek ook nog eens een leuke attentie. Laat je niet langer beperken en geniet van het leven: je bent het waard!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Toorop Tandprothetiek. Meer over Toorop Tandprothetiek ontdekken?

Toorop Tandprothetiek tandartsen

Gesloten08:00 - 12:00

Tooropstraat 172, Nijmegen

Bekijk meer:tandartsen

adv.