College, vergadering of dansles: 7 x dit kun je doen in het Logegebouw Nijmegen

Aangeboden door Logegebouw Nijmegen 19 april 2018

Voor wie een karakteristieke ruimte zoekt voor een cursus, een college of een toneelvoorstelling is er goed nieuws! Voor deze 7 activiteiten kun je namelijk heel goed terecht bij het Logegebouw Nijmegen (voormalig Steigertheater).

Pagina 1 / 7
⟵ swipe swipe ⟶

College of cursus

logegebouw

Wordt er een collegezaal verbouwd of zoek je een plek om in alle rust een les te kunnen geven? Dat kan in de Tauberzaal. De zaal biedt zitplek voor ongeveer twintig mensen en is voorzien van beamer, keukentje en meubilair.

Dansles

Logegebouw

Zoek je een ruimte voor een tangoles of wil je ongestoord jezelf zijn tijdens een cursus biodanza? De oude theaterzaal van het Steigertheater is nog helemaal in tact, inclusief coulisse, omkleedruimte en podium. Deze Lodewijkzaal is groot genoeg voor repetitie, en leent zich ook voor voorstellingen.

Vergadering

logegebouw

Is de vergaderruimte op jullie werk doorgaans bezet? Huur dan voor je vergaderingen de Tauberzaal van het Logegebouw Nijmegen. Hier kies je je eigen tijden, zet je een lekkere kop koffie en bespreek je in alle rust met je collega’s de laatste zaken.

Concert

piano
Foto: Unsplash

Ben je muzikant en op zoek naar een goede ruimte om een performance of concert te geven? De Lodewijkzaal leent zich hier perfect voor. De karakteristieke omgeving zorgt voor een sfeervol samenzijn.

Lezing

Logegebouw
Burgemeester Bruls geeft een lezing in het Logegebouw.

Wie op zoek is naar een ruimte voor een boekpresentatie of een lezing kan in het Logegebouw Nijmegen kiezen welke setting het beste past. Zo kun je bijvoorbeeld een lezing geven in de voormalig Lodewijkzaal en de bijeenkomst daarna gezellig afsluiten met een drankje in de Tauberzaal. Er worden regelmatig interessante lezingen gegeven in de Lodewijkzaal waar je naartoe kunt.

Toneeluitvoering

Logegebouw Nijmegen
Acteercoach Nina aan het werk in het Logegebouw Nijmegen.

Toneelclubs uit Nijmegen Oost zijn waarschijnlijk al wel bekend met de Lodewijkzaal: in het Steigertheater kon je hier regelmatig genieten van toneelvoorstellingen. Ook nu nog kun je in deze sfeervolle zaal toneelvoorstellingen geven of bekijken.

Receptie

feestje
Foto: Unsplash

Ook voor een receptie kun je in de Tauberzaal van het Logegebouw Nijmegen goed terecht. Deze voormalige foyer van het Steigertheater is voorzien van een gezellige bar en een keukentje. Je kunt er staan of zitten en een eventuele presentatie geven op een beamer.

Ben je enthousiast geworden? Reserveer je ruimte dan hier!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Logegebouw Nijmegen. Meer over Logegebouw Nijmegen ontdekken?

Logegebouw Nijmegen werkplekken

GeopendHele dag

Fortstraat 7, Nijmegen

Bekijk meer:werkplekken
Pagina 1 / 7
⟵ swipe swipe ⟶

adv.