Hier leer je elkaar kennen tijdens een schoolkamp of werkweek aan het water

Aangeboden door Bij Ceulemans 29 augustus 2018

Komt er binnenkort weer een schoolkamp of een werkweek aan? Denk dan eens aan Bij Ceulemans in Beers! Daar kunnen kinderen, jong volwassenen en volwassenen naar hartenlust genieten van het buiten zijn met elkaar. 

Kennismaken en teambuilding

Elkaar leren kennen is soms moeilijker dan je denkt. Hoe leer je mede-studenten of klasgenoten op een nonchalante manier kennen? Hoe zorg je ervoor dat het ijs breekt bij je collega’s? Bij Ceulemans is de ideale omgeving om elkaar op een rustige en speelse manier te leren kennen met een perfecte balans tussen activiteit en ontspanning.

Bij Ceulemans
Bij Ceulemans

Actief en ontspannen

Bouw bijvoorbeeld samen met je groepsgenoten een vlot! Door met elkaar samen te werken aan een gemeenschappelijk doel voel je al snel verbinding. De waterratten kunnen ook kiezen voor een zeilcursus waarbij je met drie andere cursisten in een bootje leert zeilen. ’s Avonds geniet je van een knus kampvuur en een heerlijke nachtrust in de groepsaccomodatie die van alle gemakken voorzien is.

Bij Ceulemans

Meer over Bij Ceulemans

Ben je enthousiast geworden en wil je meer informatie? Neem dan een kijkje op de website van Bij Ceulemans. Daar vind je een overzicht van alle toffe activiteiten die je er kan doen!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Bij Ceulemans. Meer over Bij Ceulemans ontdekken?

Bij Ceulemans sport en bewegen

GeopendHele dag

Kerkeveld 10, Beers

Bekijk meer:sport en bewegen

adv.