Herfstdipje? Hier in Nijmegen ontspan je in luxe Oosterse sferen

Aangeboden door Touch of Thai Wellness Spa 10 oktober 2018

Het is weer herfst! De tijd van vallende bladeren, regen en weinig zonlicht. Word jij daar ook zo moe van en ben je toe aan een beetje ontspanning? Bij Touch of Thai vlakbij de oude Hezelpoort kun je je heerlijk laten verwennen in zomerse sferen!

Even tijd voor jezelf

Je kent het wel: je hebt het druk gehad op je werk, je kinderen moeten naar bed, er zijn nog geen boodschappen gehaald en dan moet je óók nog een wasje draaien. Tijd voor jezelf nemen schiet er dan vaak bij in. Toch is het heel belangrijk om ook je eigen ontspanning in te plannen! Zeker in de herfst, wanneer de dagen kort zijn en het weer is guur.

Luxe Thaise Massages

Bij Touch of Thai kun je genieten van een luxe, Thaise massage in allerlei vormen. Denk bijvoorbeeld aan een traditionele Thaise massage, een Thaise voetmassage of een aromatische oliemassage. Je kunt ook gaan voor een Thaise hoofd- en gezichtsmassage, een body scrub of een Thaise aromatische hot stone massage. Je kiest gewoon waar jij het meest van ontspant! De professionele masseurs van Touch of Thai doen de rest.

Volledige ontspanning

Naast de heerlijke massages bij Touch Of Thai geniet je ook van de fijne sfeer. Van een ontspannen kopje thee tot de heerlijk geurende, sfeervolle kamers met fijne achtergrondmuziek: alles draait hier even om jóu. Je kan even helemaal lekker bijkomen en opladen. Heb jij ook zin in zo’n heerlijke, verkwikkende massage? Loop dan eens binnen of bekijk de website om een afspraak te maken. Boek je online, dan krijg je in de maand oktober ook nog eens 10% korting!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Touch of Thai Wellness Spa. Meer over Touch of Thai Wellness Spa ontdekken?

Touch of Thai Wellness Spa massagesalons

Geopend11:00 - 21:00

Nina Simonestraat 2, Nijmegen

Bekijk meer:massagesalons

adv.