Staging stad

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Tostiliefhebbers opgelet: hier in Nijmegen geniet je van een tostiproeverij

Aangeboden door The Tosti Club Nijmegen 7 november 2018
Zou jij het liefst ontbijten, dineren én lunchen met een tosti? Snappen wij wel. Gelukkig kun je bij The Tosti Club in de Houtstraat de hele dag door allerlei lekkere tosti’s eten. Maar, er is nog meer leuks: je kunt er namelijk ook een tostiproeverij bestellen!

Superschattige minitosti’s

De proeverij bestaat uit superschattige miniboterhammetjes in verschillende varianten. Net als de gewone tosti’s van The Tosti Club zijn de boterhammen 1,8 centimeter dik, dus dat vult goed! De tosti’s worden geserveerd op een gezellig plankje om te delen. Op het plankje liggen 6 mini tosti’s, dus drie varianten per persoon. Omdat het een verrassingsproeverij is hoef je gelukkig helemaal niet te kiezen: dat doen de professionals van The Tosti Club voor jou.

Lekker en gezellig

Meestal bestaat de proeverij uit een tosti met vlees, een variant met vis en een vegetarische tosti, maar ze houden altijd rekening met jouw wensen. Ook als je ergens allergisch voor bent of iets niet lust! En als je denkt: nou, zoiets gezelligs zal wel schreeuwend duur zijn hebben we ook goed nieuws: de proeverij kost 14,50 voor twee personen. Dus loop eens binnen bij The Tosti Club en bestel zo’n vet lekkere én gezellige proeverij!

adv.