Bij The Tosti Club aan Plein’44 bakken ze je tosti nog gewoon op de plaat

Aangeboden door The Tosti Club Nijmegen 8 maart 2018

Vergeet die kleffe, platgedrukte tosti’s die je in de sportkantine of na een avondje stappen naar binnen werkt: The Tosti Club brengt tosti’s naar een hoger niveau. Als je deze eenmaal hebt geproefd, wil je nóóit meer iets anders.

Tosti’s van de plaat

Wij Nederlanders zijn de grootste tosti-eters ter wereld: we eten ‘m ’s ochtends bij het ontbijt, ’s middags als lunch én als avondeten. Met dit bijzondere feit in zijn achterhoofd opende Jacco Heijkoop drie jaar geleden tostirestaurant The Tosti Club in Breda. Zijn grote inspiratiebron was zoon Coen, die een grote voorliefde heeft voor molens én tosti’s. Die liefde voor tosti’s komt door zijn opa: hij maakte altijd échte tosti’s voor Coen, en echte tosti’s, die komen natuurlijk van de plaat.

The Tosti Club
Foto: The Tosti Club Nijmegen

Knapperig en dik

Coen werkt bij de molenaar die het meel voor The Tosti Club maalt. Met dit meel bakt de ambachtelijke bakker speciaal tostibrood voor The Tosti Club. Dat brood wordt in dikke plakken van 1,8 centimeter gesneden, belegd met verse ingrediënten en vervolgens op de plaat gebakken. Net zoals opa dat altijd deed. Vervolgens gaat de tosti nog even de oven in. Het resultaat? Een knapperige, dikke tosti, waarbij alle ingrediënten maximaal tot hun recht komen.

The Tosti Club
Foto: Indebuurt Nijmegen

Plein’44

Inmiddels is The Tosti Club uitgebreid met vestigingen in Nuland, Nijmegen, Rotterdam en Den Bosch. De centrale ligging van The Tosti Club in onze stad zorgt ervoor dat je makkelijk even binnenloopt. Strijk even neer in de zaak tijdens de lunchpauze of neem een tosti mee to go. Vergeet ook zeker niet om op maandag even met je collega binnen te lopen, want dan krijg je de tweede tosti voor de helft van de prijs. Lekker genieten van deze eerlijke, ambachtelijke en Hollandse lunch!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door The Tosti Club Nijmegen. Meer over The Tosti Club Nijmegen ontdekken?

The Tosti Club Nijmegen lunch

Gesloten09:00 - 17:00

Houtstraat 1, Nijmegen

Bekijk meer:lunch

adv.