Stijlvol én betaalbaar: Woonoutlet Wijchen wordt Meubel Planet

Aangeboden door Woonboulevard Wijchen 22 maart 2018

Goed nieuws voor interieurfreaks! Woonoutlet Wijchen heeft een complete make-over gehad. Niet alleen het uiterlijk van de winkel is vernieuwd, maar ook is de collectie aangevuld met hippe meubels die écht betaalbaar zijn. En bij een nieuw uiterlijk hoort natuurlijk een nieuwe naam: Meubel Planet!

Landelijk en modern wonen

De collectie van Meubel Planet bestaat uit een stijlvolle, betaalbare collectie. Nog steeds blijft de winkel dé plek voor meubels tegen de laagste prijs, maar nu vind je er kortweg een wat meer eigentijdse collectie. Van prachtige landelijk kasten, ruime hoekbanken en boxprings: het is er allemaal.

Meubel Planet.

Happy@Home

Een voorbeeld van een nieuwkomer bij Meubel Planet is de moderne en landelijk collectie van Happy@home. De collectie bestaat uit een evenwichtige mix romantische en moderne meubels. Bij Happy@Home vind je talloze woonkamer programma’s die zo zijn samengesteld dat een tijdloos beeld ontstaat. Ideaal voor de lange termijn dus!

Meubel Planet.

Huissen en Wijchen

Denk je nu: Meubel Planet, dat komt mij bekend voor? Dat klopt! Er was namelijk al een vestiging in Huissen. De collectie van Woonoutlet Wijchen sloot zo goed aan op de collectie in Huissen dat Oosterbaan heeft besloten om de twee locaties samen te voegen. Dus ben je op zoek naar een nieuwe look en feel voor jouw woning zonder de hoofdprijs te betalen? Loop dan eens binnen bij Meubel Planet!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Woonboulevard Wijchen. Meer over Woonboulevard Wijchen ontdekken?

Woonboulevard Wijchen woonwinkels

Nu gesloten10:00 - 17:30

Nieuweweg 303, Wijchen

Bekijk meer:woonwinkels

adv.