Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Schoenmakerij Derks heeft een make-over gehad en zo ziet het eruit (foto’s)

Aangeboden door Schoenmode en schoenmakerij Derks 26 september 2018

Schoenmakerij Derks is al jaren een begrip in Nijmegen. Dit najaar kun je terecht in hun compleet vernieuwde winkel, en wij hebben de foto’s!

Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

Verfrissend

Het nieuwe interieur van Schoenamkerij Derks ziet er verfrissend uit. “De stoeltjes waarop je tijdens het passen kunt gaan zitten zijn nieuw, net als de grote spiegel aan de muur,” vertelt eigenaar Jan Kempman.

Sportief chique

“De collectie is hetzelfde gebleven, ook al ziet het er totaal anders uit,” vertelt Jan.

Heren en dames

Bij Schoenmakerij Derks vind je zowel heren- als damesschoenen in verschillende stijlen. “Door onze jarenlange ervaring weten we inmiddels hoe we een zo hoog mogelijk comfort moeten bieden aan onze klanten,” aldus Jan.

Ook de voorkant van de zaak is aangepast. “We leggen ook de laatste hand aan het schoenmakersgedeelte in de winkel. Maar eerst wilden we ons echt concentreren op de winkel, om die zo mooi mogelijk te maken.”

Positieve reacties

Er komen veel positieve reacties op de vernieuwde winkel vertelt Jan. “Mensen denken dat het groter is, of dat we zijn uitgebreid. Dat is niet zo, maar het lijkt wel veel ruimer. Ook onze collectie is hetzelfde geblevebn. We blijven trouw aan de aandacht, zorg, kwaliteit en gezelligheid die zo goed bij onze winkel past, alleen dan in een nieuw jasje!”


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Schoenmode en schoenmakerij Derks. Meer over Schoenmode en schoenmakerij Derks ontdekken?

Schoenmode en schoenmakerij Derks schoenenwinkels

Gesloten09:00 - 18:00

Sint Jacobslaan 36-38, Nijmegen

Bekijk meer:schoenenwinkels
Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.