Geniet onbezorgd van een heerlijke paasdag met de hele familie bij Moeke Mooren

Aangeboden door Moeke Mooren 14 maart 2018

Zondag 1 april en maandag 2 april is het Pasen: tijd om gezellig te lunchen of te dineren met je familie en vrienden. Wil je zeker weten dat iedereen zich vermaakt? Kom dan naar Moeke Mooren en geniet van heerlijk eten, frisse buitenlucht en entertainment voor de hele familie. 

Paaslunch of paasmenu

Vlakbij Moeke Mooren in Appeltern vind je onder de wieken van een schitterend gerestaureerde Molen restaurant De Korenmolen. Hier schuif je eerste paasdag aan voor een luxe 3-gangen paaslunch. Geniet met je familie van een etagère op tafel gevuld met broodjes, brie, Serranoham, zalmwraps en nog veel meer lekkers!

Op eerste en tweede paasdag geniet je van een Paasdiner. Je kunt á la carte eten, maar ook kiezen voor een vier-gangen paasmenu met gemarineerde zalm, rode mul, duo van lam en een lekker verrassingsdessert.

Moeke Mooren

Huur een fiets of een sloep

Ben je op zoek naar een leuke activiteit om voor of na het eten met zijn allen te ondernemen? Dan ben je bij Moeke Mooren aan het juiste adres! Bij mooi weer huur je een fiets om door de prachtige natuur te fietsen. Wil je echt lekker uitwaaien, kun je een kano, zeilboot of elektrische sloep huren om mee het water op te gaan. Heerlijk genieten van de buitenlucht met elkaar, zo wordt elke Pasen een feestje!

Moeke Mooren

Ga bowlen of ontsnap uit een Escape Room

Ook voor de kinderen in het bij Moeke Mooren goed toeven. Er is namelijk een bowlingbaan, een indoor midgetgolfbaan én er zijn verschillende escape rooms, gebaseerd op de historie van het pand. Moeke Mooren ligt aan het water en heeft een terras waar je bij mooi weer heerlijk kunt genieten van de lente zon. Kortom: Pasen vier je met z’n allen bij Moeke Mooren! Reserveren doe je hier.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Moeke Mooren. Meer over Moeke Mooren ontdekken?

Moeke Mooren vrijetijd en uitgaan

Gesloten10:00 - 23:00

Blauwe Sluis 1B, Appeltern

Bekijk meer:vrijetijd en uitgaan

adv.