Op vakantie dichtbij huis: 5 x zo doe je dat bij Moeke Mooren

Aangeboden door Moeke Mooren 30 juli 2018

Ga jij dit jaar niet op vakantie maar wil je er wel even lekker tussenuit? Stap dan op de fiets (of in de auto) en ga naar Moeke Mooren, want daar is het altijd een beetje vakantie!

Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

Maak een rondvaart

Stap aan boord van De Sluizer en vaar met de kapitein over de Maas langs historische steden. Ze begeleidt de tochten met interessante weetjes over het natuurgebied, architectuur en de passerende dorpen. Echt vakantie!

Djembé en varen

Foto ter illustratie. ANP.

Wil jij iets muzikaals doen en op het water zijn? Met het programma djembé en varen heb je een heel dagprogramma! In de ochtend krijg je een workshop Djembé, gevolgd door een prachtige rondvaart. Daarna is er een middagactiviteit naar keuze (bijvoorbeeld bowlen of een escape room) en je kunt de dag natuurlijk afsluiten met een heerlijk diner.

Wijn en varen

Beeld: Unsplash

Ben jij een echte bourgondiër en houd je erg van wijnen? Dan is deze dagbesteding echt iets voor jou! In de ochtend krijg je een rondleiding over wijngaarden en een uitleg over het maken van wijn. Daarna krijg je een prachtige rondvaart door het natuurgebied en kun je de dag afsluiten met een leuke activiteit zoals bijvoorbeeld indoor midgetgolf.

Panorama terras

Moeke Mooren
Bij Moeke Mooren kun je heerlijk buiten dineren.

Voor wie een lekkere fietstocht wil maken in de omgeving van Nijmegen is het terras van Moeke Mooren ook al mooi genoeg om voor te gaan! Moeke Mooren ligt in Appeltern en je fiets er in ongeveer een uur en een kwartiertje naartoe. Aldaar strijk je neer op het heerlijke panorama terras en geniet je van een welverdiend kopje koffie, ijsje of pilsje.

Bowlen

Beeld: Unsplash

De kids kunnen hun lol op met alle activiteiten die Moeke Mooren te bieden heeft. Ga bijvoorbeeld bowlen, indoor midgetgolfen, naar de escape room of doe mee met één van de oud-Hollandse spellen. Het vermaak is overal!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Moeke Mooren. Meer over Moeke Mooren ontdekken?

Moeke Mooren vrijetijd en uitgaan

Nu gesloten10:00 - 23:00

Blauwe Sluis 1B, Appeltern

Bekijk meer:vrijetijd en uitgaan
Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.