Muziekliefhebbers opgelet: deze toffe zangeres zingt 26 oktober tijdens Lola’s Jazz Night

Aangeboden door Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent 20 oktober 2018

Het is heerlijk om een avond te genieten van live muziek. Daarvoor moet je vaak wel even goed zoeken naar een leuke locatie met een goede artiest. Wij hebben alvast goed nieuws, want die plek hebben we dus gevonden!

Sazz Leonore

In Lola’s Bar in Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent kun je genieten van live muziek tijdens Lola’s Jazz Night. Op 26 oktober van 22.00 uur tot middernacht zingt zangeres Sazz Leonore de sterren van de hemel! Haar muziek is te omschrijven als een mix van easy listening love songs en swinging jazz. Sazz Leonore is niet de eerste de beste: deze dame was onder andere te zien op het bekende North Sea Jazz festival.

Entree is gratis

Tijdens het optreden van Sazz Leonore bij Lola’s Jazz Night wordt haar prachtige stem begeleid door muziek van gitarist Richie Reichgelt. En er is nóg meer goed nieuws, want dit optreden is helemaal gratis! Wil je er weer eens lekker op uit om te genieten van mooie live muziek? Grijp je kans en spring op de fiets, want dit wil je niet missen!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent. Meer over Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent ontdekken?

Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent hotels

GeopendHele dag

Hertog Eduardplein 4, Nijmegen

Bekijk meer:hotels

adv.