Leuk: Gratis sporten tijdens de open dag van Sanasport

Aangeboden door Sanadome Hotel & Spa 15 augustus 2018

Wil jij jezelf uitdagen en op een leuke manier lekker fit worden? Markeer dan 8 september in je agenda, want dan organiseert Sanasport Health Club een open dag waar je gratis (!) mee kan doen aan allerlei lessen!

Sanasport Health Club

Wil je afvallen, conditie opbouwen of sterker worden? Bij Sanasport Health Club helpen de professionals van Sanasport om je persoonlijke doel te bereiken. Dat doen ze met professionele fitness instructeurs en fysiotherapeuten, in een prettige sfeer en zonder verborgen kosten. Op 8 september kun je tijdens de open dag van Sanasport Health Club gratis meedoen en kijken welk programma het beste bij jou past!

Programma open dag

De open dag vindt plaats bij Sanasport Health Club, onderdeel van Sanadome. Je hoeft je voor deze dag niet aan te melden, maar je kan gewoon binnenlopen. Tijdens de open dag kun je verschillende workshops volgen zoals yoga, pilates, bootcamp en tai chi. Je kunt ook meedoen met de lessen Synrgy360: een nieuwe rage van LifeFitness.

Healthy Lifestyle Cursus & Meet en Greet sportarts

Tijdens de open dag kun je je natuurlijk in het zweet werken met verschillende sporten, maar er is nog meer! CWZ sportartsen Rob Vesters en Irene Hendriks geven bijvoorbeeld een workshop over het belang van bewegen, op een verantwoorde manier. Ook kun je een workshop volgen over een ‘healthy lifestyle’. Doe de quiz en ontdek nuttige weetjes over gezonde voeding en sporten. Kortom: loop eens binnen bij de open dag van Sanasport Health Club op 8 september en doe mee!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Sanadome Hotel & Spa. Meer over Sanadome Hotel & Spa ontdekken?

Sanadome Hotel & Spa wellness

Nu gesloten09:00 - 23:30

Weg door Jonkerbos 90, Nijmegen

Bekijk meer:wellness

adv.