Leer zeilen met deze keileuke 6-daagse cursus van Bij Ceulemans

Aangeboden door Bij Ceulemans 6 augustus 2018

Heb jij altijd al iets voor jezelf willen doen waarbij je sportief bezig bent en toch tot rust komt? Dan hebben wij goed nieuws, want Bij Ceulemans biedt een zesdaagse zeilcursus aan en er zijn nog plekjes vrij!

Zes zondagen

Wat is er lekkerder dan in de (na)zomerdagen op het water vertoeven? De zeilcursus van Bij Ceulemans is een goed excuus om meer buiten te zijn. Zes zondagen lang leert een ervaren zeiler je alle beginselen van het zeilen. De cursus begint op 26 augustus en de laatste cursusdag is 30 september. De lessen duren van 10:00 tot 17:00 uur, dus je bent er echt even uit!

Hele gezin

Of je nou alleen wil leren zeilen of met het hele gezin: het kan allemaal. Er kunnen per boot maximaal 4 cursisten en één instructeur mee, dus ook met je kids of je vrienden is dit een superleuke activiteit. Midden op de dag is er een lunchpauze en er is ook ruimte voor theorie. Aan het einde van de cursus krijg je een officieel zeildiploma!

Inschrijven doe je hier

Ben jij helemaal enthousiast geworden en wil je jezelf uitdagen om te leren zeilen? Inschrijven doe je nu via de website van Bij Ceulemans. Wij wensen je alvast superveel plezier!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Bij Ceulemans. Meer over Bij Ceulemans ontdekken?

Bij Ceulemans sport en bewegen

GeopendHele dag

Kerkeveld 10, Beers

Bekijk meer:sport en bewegen

adv.