Relaxt: Op tweede paasdag geniet je van een gratis (!) Thaise massage bij Touch of Thai Wellness Spa

Dit is een Ondernemersbijdrage 30 maart 2018

Ben jij toe aan vakantie maar heb je daar geen tijd voor? Goed nieuws: bij Touch of Thai Wellness Spa in Nijmegen waan je je even helemaal op vakantie zonder dat je daarvoor op reis hoeft. De traditionele Thaise massage is één van ’s werelds oudste geneesmethoden en is volgens de traditie goed voor lichaam én geest. Hans Brekelmans en Neo Rattanasewee volgden een massageopleiding aan een traditionele school in de Thaise hoofdstad Bangkok en vertellen over de geneeskrachtige werking van massage.

Lichaam en geest

Neo Rattanasewee is geboren en getogen in Krabi, Zuid-Thailand, en woont sinds november 2017 in Nijmegen. Neo: “Thaise massage is meer dan 2.500 jaar oud. Ziekten worden in de leer gezien als een onbalans in het lichaam of de geest. In de traditionele geneeskunst worden lichaam en geest geheeld met spiritualiteit, kruiden en massage. In Nederland heeft de Thaise massagesalon vaak een negatief imago en dat is echt zonde. Ik wil daar graag verandering in brengen en Hans wilde me hiermee helpen.”

Touch of Thai
Neo en Hans samen met de Thaise massage experts van Touch of Thai.

Bestrijden van stress en vermoeidheid

Een Thaise massage helpt bij psychische klachten zoals angst en stress en helpt vermoeidheid te bestrijden. Daarnaast kunnen ook lichamelijke klachten zoals migraine, nek- en rugklachten of hoofdpijn verminderen of zelf helemaal verdwijnen door Thaise massage. De Thai geloven dat deze vorm van massage ook zorgen voor levensverlenging en vitaliteit. Hans: “Daarnaast is het ook gewoon puur ontspannen. Echt even ontstressen en jezelf verwennen. Dat is voor iedereen belangrijk!”

Thai Massage

Gratis massage

Ben je benieuwd naar wat Thaise massages voor jou kunnen doen? Op maandag 2 april (2e paasdag) houdt Touch of Thai een Open Dag, waar Thaise massage experts je van harte welkom heten om gratis en vrijblijvend kennis te maken met een aantal Thaise massagetherapieën. Ook zijn er die dag 10 gratis massage-uren te winnen.

 

adv.