5 x zo vier je een kinderfeestje bij ANAC

Dit is een ondernemersbijdrage 17 maart 2018

Is jouw kind binnenkort jarig en vind je het moeilijk om te kiezen tussen alle opties? Goed nieuws: bij ANAC kun je op één locatie vijf keileuke kinderfeestjes vieren.

Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

Paintball

Voor paintball is geen mens te oud! Trek je pak aan, pak je ‘gun’ en zorg dat je niet geraakt wordt. Verstop je achter autowrakken, duik weg achter tonnen en ren over het terrein om je tegenstander uit te schakelen. Voor kinderen zijn er bij ANAC speciale paintball guns die wat zachter schieten dan de guns voor volwassenen. Ouders kunnen dit schouwspel veilig bekijken vanaf een fort omringd met een net zodat ze niet geraakt worden. Top-entertainment voor elke leeftijd!

Karten

Willen jouw kinderen lekker karten? Ook dat kan bij ANAC! Er is een grote kartbaan waar iedereen zich lekker uit kan leven. Ook voor bedrijfsfeesten is dit een zeer geschikte locatie om elkaar beter te leren kennen. Voor de allerkleinsten is er een mogelijkheid om samen met een begeleider achter het stuur te kruipen zodat niemand teleurgesteld naar huis hoeft te gaan!

Virtual Reality Room

Wil jij een middagje door Australië wandelen? Of willen je kids even Fruit Ninja spelen in een andere wereld? Ook dat kan als je je kinderfeestje bij ANAC viert, want daar is een heuse Virtual Reality Room! Door de koptelefoon met bril op te zetten ben je even he-le-maal van de wereld. Ontwijk dinosauriërs, win van je vijand in oorlogsgebied of snijd eigenhandig fruit doormidden! De andere mensen in de ruimte kunnen meegenieten van jouw kunsten via het scherm waarop zij zien wat jij ziet door je bril. Meedoen kan vanaf 8 jaar.

Simulatiekart

Posted by ANAC Karting, Paintball & VR-Room on Thursday, 22 February 2018

Vier jij een feestje met een grote groep en wil je niet dat kinderen een hele middag zitten te wachten? Ook dat wordt zo opgelost bij ANAC door de simulatie kartwagen. Wachten wordt leuk door een virtuele race tegen elkaar. Voor je het weet ben je alweer aan de beurt bij de echte kartbaan.

Hapje en drankje

Je komt ook als volwassene niks te kort als je een kinderfeestje bij ANAC viert, want er is een bar waar je een lekker kopje koffie of een biertje kunt nuttigen. Bestel er een bittergarnituurtje bij en het feest is compleet! Vanaf de kantine heb je uitzicht op de kartbaan. Genieten doe je dus met z’n allen bij ANAC!

Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.