Ideaal voor mensen met hooikoorts: Deze hor houdt pollen buiten

Aangeboden door Woonboulevard Wijchen 7 juni 2018

De zomer komt er aan, de zon gaat schijnen en de temperaturen worden hoger. Hoewel dat natuurlijk heerlijk is, gaat de zomer vaak ook gepaard met muggen, wespen en vliegen. De oplossing? Horren! Geniet zowel overdag én ‘s avonds van de buitenlucht binnenshuis dankzij de inzet- of vaste horren van Colors@Home.

Een huis zonder muggen

Heerlijk de schuifpui open, zonder dat er muggen naar binnen vliegen. Met de fantastische hordeuren van Colors@Home Oosterbaan-Living Wijchen ben je gegarandeerd van huis zónder muggen.

Last van hooikoorts

Tijdens het voorjaar en de zomer vliegen er veel pollen en stuifmeel door de lucht. Voor de een is dat geen probleem, voor de ander kan het zorgen voor een verstopte neus, niesbuien en dikke ogen. In dat laatste geval zijn de horren van Colors@Home echt een oplossing. Ze zijn gemaakt van Poll-tex® gaas en houden tot wel 96% van het stuifmeel en de pollen buitenshuis! Zo kan ieder huis een hooikoortsvrije plek worden om bij te komen van de niesbuien en traanogen. Het Poll-tex® gaas is medisch gecertificeerd.

styling Bregje Nix

Op maat gemaakt

Alle horren zijn geheel op maat te maken zodat ze zelfs op de grootste of juist kleinste ramen passen, ook bij draai- en kiepramen, plissé hordeuren, rolhorren en inzethorren. Je kan de horren gemakkelijk zelf installeren, maar uiteraard staan ook onze monteurs voor je klaar om je te helpen.

20% korting bij Colors@Home

Je krijgt t/m 16 juni maar liefst 20% korting op horren en gordijnen bij Colors@Home. Colors@Home vind je op locatie 1 van Woonboulevard Wijchen. Naast horren biedt Colors@Home een collectie gordijnen, raamdecoratie, tapijt, vinyl, marmoleum, laminaat en pvc. Wil je meteen weten wat jouw ideale hordeur kost? Vraag dan een offerte aan of kom langs in de winkel en laat je adviseren.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Woonboulevard Wijchen. Meer over Woonboulevard Wijchen ontdekken?

Woonboulevard Wijchen woonwinkels

Gesloten10:00 - 17:30

Nieuweweg 303, Wijchen

Bekijk meer:woonwinkels

adv.