Staging stad

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Heidie van den Heuvel heeft een eigen uitvaartonderneming: ‘Elke uitvaart is maatwerk’

Aangeboden door Van den Heuvel uitvaartverzorging 6 november 2018

Het is verschrikkelijk zwaar om iemand te verliezen die je dierbaar is. Toch gun je juist iemand van wie je houdt nog een prachtige laatste groet en nabestaanden een warm afscheid. Heidie van den Heuvel biedt met haar eigen uitvaartonderneming ‘Van den Heuvel uitvaartverzorging’ persoonlijke betrokkenheid en verzorging op maat van begin tot eind. Van het moment van overlijden tot de dag van afscheid én daarna biedt ze zorg en begeleiding.

Sfeer warm en persoonlijk

Heidie heeft haar onderneming van den Heuvel Uitvaartverzorging aan huis. “Ik vind het belangrijk dat de sfeer warm en persoonlijk is. Aan mijn woning heb ik dan ook een afscheidsruimte gecreëerd waar iemand opgebaard kan worden en waar mensen in een intiem huiselijke sfeer samen kunnen komen genaamd Uitvaarthuiys Klein Alverna. Daarnaast is er een ruimte waar we de overledene kunnen verzorgen met of zonder familie en/of balsemen, daar is mijn dochter Lieke in gespecialiseerd. Door het zo binnenshuis en binnen de familie te houden krijg je echt een band met elkaar. Daardoor wordt de uitvaart extra persoonlijk.”

Elke dag bij elkaar

Vanaf het moment dat er gebeld wordt staat Heidie klaar voor de naasten van de overledene. “Ik ga naar ze toe en begeleid vanuit mijn gevoel. Ik ben een verlengstuk voor de familie en zal alles doen wat in mijn vermogen ligt om er een mooi, warm afscheid van te maken. Ik vind het belangrijk dat de nabestaanden er met een goed gevoel op terugkijken en mee verder kunnen. Elke dag kom ik even langs om te polsen hoe het gaat. Ik doe alles op maat, dus de uitvaart wordt echt in de stijl van de overledene en nabestaanden gehouden. Laatst nog heb ik een kist van binnen laten bedekken met Noors mos, want daar was die overleden persoon gek op. Ik heb ook eens een lichtinstallatie met dancemuziek gebruikt voor een uitvaart. Maar we kunnen de uitvaart ook heel eenvoudig, ingetogen of traditioneel houden, of gewoon in de tuin met een cateraar.”

Pakjes zakdoekjes

Heidie vindt dat elke uitvaart een persoonlijke touch verdient. “Je kan het nooit meer overdoen, en sfeer is essentieel. Bij Heidie van den Heuvel uitvaartverzorging draait alles om warmte, oprecht betrokken zijn, een open sfeer en een persoonlijke touch, tot in de kleinste details. Ik zet bijvoorbeeld geen bordjes met gereserveerd op de stoelen voor familie, maar ik leg daar pakjes zakdoekjes neer met de tekst ‘niets verdwijnt voor altijd als men de herinnering bewaart’.

Wil je meer informatie over een uitvaart op maat? Kijk dan op de website van van den Heuvel Uitvaartzorg


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Van den Heuvel uitvaartverzorging. Meer over Van den Heuvel uitvaartverzorging ontdekken?

Van den Heuvel uitvaartverzorging uitvaartcentra

GeopendHele dag

Graafseweg 780, Wijchen

Bekijk meer:uitvaartcentra

adv.