Staging stad

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Gezond afvallen afvallen doe je hier: ‘Na één behandeling zie je al resultaat’

Aangeboden door Aalbers Party & Catering Service 8 november 2018

Wil je afvallen maar niet meteen tot het uiterste gaan? Bij Easyslim.nu in Milsbeek vlakbij Nijmegen kun je door moderne technieken op een gezonde manier afvallen, namelijk door meer spieren te kweken. Eigenaresse Petra vertelt: “Voor mensen die zwanger zijn geweest, moeite hebben met afvallen of gewoon wat centimeters kwijt willen is deze methode ideaal.”

Zó werkt het

Mensen die af willen vallen en spieren willen kweken worden bij Easyslim.nu op de behandeltafel aan een zeer revolutionair apparaat gekoppeld. De ultrasoundtechniek zorgt ervoor dat vet uit de vetcel trilt en via het lymfestelsel het lichaam verlaat. Tegelijkertijd worden middels elektrostimulatie je spieren getraind die – na een paar keer – ook je vetten gaan ‘verbranden’. Klanten kunnen met deze methode heel doelgericht specifieke lichaamsdelen aanpakken.

Zo ziet de behandelkamer eruit bij Easyslim.nu Milsbeek.

Sneller dan de sportschool

Tijdens een behandeling met Easyslim.nu is er sprake van 94 procent spierbelasting, terwijl dit in de sportschool vaak maar 28 procent is. Dit wil zeggen dat de opbouw van je spieren dus veel sneller gaat met behulp van het apparaat! Alleen bij Easyslim.nu hoef je er dus geen vinger voor op te tillen. Als klant krijg je een op maat gemaakt programma om je persoonlijke doel te halen. Het resultaat is bij ieder persoon anders, maar zeker is wel dat je centimeters gaat verliezen. Ze zijn er zelfs zó zeker van dat ze een niet goed geld terug garantie hanteren. Zo weet je zeker dat je niet bedrogen uitkomt.

Snel zichtbaar resultaat

Het leuke aan de behandeling van Easyslim.nu is dat je snel resultaat ziet. Zelfs na één behandeling raak je al centimeters kwijt en wordt je huid zichtbaar strakker. Het is natuurlijk ideaal dat je voor zo’n behandeling helemaal niet ver weg hoeft, maar gewoon in de auto of op de fiets kunst stappen naar Milsbeek. Eigenaresse Petra staat in haar prachtige oude boerderij voor je klaar om samen met jou te kijken of de behandelingen van Easyslim.nu bij jou passen, en je te helpen bij deze dappere stap!

In de ontvangsthal drinkt Petra eerst een kopje koffie met je.

Jíj bepaalt

Petra vertelt: “Het mooiste is dat je mensen echt helpt. Ik vind het mooi om te zien dat iemand blij de deur uitgaat en graag weer terugkomt. Er zijn mensen die maar niet van dat laatste beetje buikvet afkomen, maar ook mensen die meer dan 20 kilo willen afvallen. Bij Easyslim.nu bepaal je zélf hoe ver je wil gaan. Ik bespreek altijd samen met de mensen waarom ze willen afvallen en ik geef ook eerlijk advies. Als ik denk dat de behandeling niet bij je past zal ik dat altijd eerlijk zeggen. Maar vaak is zo’n gesprek juist een bevestiging om samen deze uitdaging aan te gaan om weer lekker in je vel te zitten. Jezelf fit voelen is zó belangrijk!”

Benieuwd naar Easyslim.nu? Maak een afspraak met Petra. Voor je het weet zit je weer heerlijk in je vel!


Meer over Aalbers Party & Catering Service ontdekken?

Aalbers Party & Catering Service traiteurs

Citroenvlinderstraat 37, Nijmegen

Bekijk meer:traiteurs

adv.