Leuk! Loop vandaag binnen bij de feestelijke opening van Fysiotherapie Brakkenstein

Aangeboden door Fysiotherapie Brakkenstein 14 september 2018

Ben jij op zoek naar een goede fysiotherapeut maar wil je graag eerst even kijken wat goed bij je past? Loop dan vandaag, vrijdag 14 september, eens binnen bij Fysiotherapie Brakkenstein!

Fysiotherapie Houtlaan

Het zou goed kunnen dat de gezichten van de heren bij Fysiotherapie Brakkenstein je bekend voorkomen. Fysiotherapie Brakkenstein heette eerder namelijk Fysiotherapie Houtlaan en was ook gevestigd in die straat. “We hadden behoefte aan een grotere sportruimte en meer behandelkamers,” vertelt Jens Rossen, fysiotherapeut bij Fysiotherapie Brakkenstein. Hij zal bij de open dag aanwezig zijn om vragen te beantwoorden en wat te vertellen over de Nijmeegse praktijk.

Bitterballen

Op vrijdag 14 september wordt de nieuwe locatie en naam van de praktijk gevierd tijdens een feestelijke open dag waarbij iedereen welkom is. “Het lijkt ons leuk om wat mensen uit de buurt te leren kennen, iedereen is welkom. We hebben limonade, bier en bitterballen en we geven graag een rondleiding om te laten zien hoe de praktijk er nu uitziet,” vertelt Jens. Dat wordt een gezellig feestje in Brakkenstein!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Fysiotherapie Brakkenstein. Meer over Fysiotherapie Brakkenstein ontdekken?

Fysiotherapie Brakkenstein fysiotherapeuten

Gesloten09:00 - 17:30

Kanunnik Boenenstraat 8, Nijmegen

Bekijk meer:fysiotherapeuten

adv.