Eet jij vanavond pizza, pasta of een stukje vlees? Deze menukaart heeft het allemaal

Dit is een ondernemersbijdrage 3 april 2018

Ben je op zoek naar een restaurant waar je lekker uit eten kunt gaan zonder de hoofdprijs te betalen én waar je voor iedere eter wat lekkers op de kaart vindt? Dan ben je bij restaurant Pinoccio aan de Molenstraat aan het goede adres voor een avondje tafelen! Deze 5 gerechtjes maken jouw avond een succes.

Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

Bruschetta

Bruchetta Pinoccio

Om de lekkerste trek te stillen begin je bij restaurant Pinoccio vooraf bijvoorbeeld met een heerlijk plankje bruschetta. Deel de broodjes gezellig met je tafelgenoot onder het genot van een glaasje wijn.

Lekker stukje vlees

Pinoccio

Niet iedereen weet dat je bij Pinoccio ook heel goed terecht kan als vleesliefhebber. Je eet hier bijvoorbeeld een licht gepekelde varkenssteak met rode uiencompote, kippendij van de gril of spareribs.

Visgerechten

Ook als visliefhebber kun je genieten bij dit restaurant, bijvoorbeeld van gepocheerde zalm en schol medaillons met dragonsaus. Maar ook de in kruidenboter gebakken scampi’s zijn superlekker!

Pizza

Pinoccio

Bij Pinoccio bakken ze alle pizza’s vers in hun eigen ovens en dat proef je. Toch zie je dit niet terug op de rekening: je hebt al een pizza Margherita voor 7 euro. Je kunt kiezen uit maar liefst 25 verschillende pizza’s dus er zit altijd iets bij dat bij je past! Neem jij de Pizza Pesto, Pizza al Tonno of Pizza Shoarma?

Pasta

Pinoccio

Ben jij een echte pasta freak? Ook dan kun je bij Pinoccio heerlijk genieten. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een pasta Funghi, een pasta Carbonara of een pasta Bolognese. Alle deze lekkere pasta’s kosten ook nog eens minder dan 10 euro!

Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.