Gaaf: dit zijn de drie woontrends voor dit najaar

Aangeboden door Woonboulevard Wijchen 9 oktober 2018
Pagina 1 / 3
⟵ swipe swipe ⟶

Met deze woontrends maak je jouw woning zó sfeervol dat je niet eens meer naar buiten toe wilt! In dit najaar mag alles. Woonboulevard Wijchen heeft de drie meest populaire woontrends voor je op een rijtje gezet. Mix jouw favoriete materialen, kleuren en woonstijlen door elkaar. Het kan allemaal.

Woontrend 1: Duurzaam met bamboe

Deze stoel is verkrijgbaar in de winkel van ZEN lifestyle bij Woonboulevard Wijchen.

Bamboe is een relatief nieuw, herontdekt materiaal op het gebied van duurzaamheid. Het groeit namelijk als onkruid en is ontzettend stevig waardoor het lang meegaat. Stoelen, tafels en bankjes van bamboe zijn er in overvloed. Maar ook accessoires, zoals de Vintage bamboe spiegel van Dutchbone.

Woontrend 2: Mix & Match!

Deze stoel is verkrijgbaar in de winkel van ZEN lifestyle bij Woonboulevard Wijchen.

Inmiddels is de zomer officieel afgelopen en spendeer je in dit jaargetijde steeds meer tijd binnen. Regen, wind, kou: we moeten er even aan wennen. Maak daarom van jouw huis een thuis en combineer jouw favoriete materialen en kleuren lekker door elkaar. Bij Woonboulevard Wijchen vind je een ontzettend divers aanbod aan meubels met verschillende materialen, zoals de Stressless Aura fauteuil. Stoer leder gecombineerd met hout, gaaf!

Woontrend 3: Wij willen warm!

Deze tafel is verkrijgbaar in de winkel van ZEN lifestyle bij Woonboulevard Wijchen.

Iedereen houdt wel van warme kleuren en warme materiaalsoorten zoals bijvoorbeeld velours. Door deze warme en donkere tinten toe te voegen krijg je direct een winterproef interieur en veel meer zin om lekker warm binnen te zitten. Bij Woonbouvelard Wijchen vind je verschillende warme kleuren en velours stoffen. Tijdens de oktober woonmaand kun je ook nog profiteren van vele aanbiedingen en speciale acties. Pak je kans!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Woonboulevard Wijchen. Meer over Woonboulevard Wijchen ontdekken?

Woonboulevard Wijchen woonwinkels

Gesloten10:00 - 17:30

Nieuweweg 303, Wijchen

Bekijk meer:woonwinkels
Pagina 1 / 3
⟵ swipe swipe ⟶

adv.