Deze hippe auto’s ga je vaker zien in Nijmegen

Aangeboden door Aixam pop-up store 24 januari 2018

Heb jij ze al zien rijden? Deze hippe auto’s zijn van alle gemakken voorzien en bedoeld voor jong én oud. Heb je geen rijbewijs en wil je toch autorijden? Wij zetten 5 voordelen van een Aixam rijden voor je op een rijtje!

Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

Je hebt er geen autorijbewijs voor nodig

Aixam
De Aixam pop-up store in de Molenpoortpassage

Wat, autorijden zonder autorijbewijs?! Yes, dat kan dus. De mobielen van Aixam kunnen namelijk maximaal 45 kilometer per uur, waardoor het officieel een brommobiel is. Je kunt er niet mee op de snelweg, maar je kunt er wel lekker mee rijden. Ideaal voor boodschappen, korte afstanden of het wennen aan de weg dus. Ben je benieuwd of het iets voor jou is? Loop dan eens binnen bij de pop-up store in de Molenpoortpassage. Je kunt daar een vrijblijvend proefritje aanvragen!

Van alle gemakken voorzien

Aixam

Wie denkt aan een brommobiel denkt waarschijnlijk aan een klein vierkant karretje. Wie eenmaal een Aixam gezien heeft weet dat dat zeker niet het geval is. De brommobielen hebben een chique interieur en kunnen kunnen uitgerust worden met ABS, multimediasysteem, achteruitrijcamera en andere luxe extra’s. Hier kun je met een gerust hart mee voor de dag komen.

Elektrisch dus geruisloos

De mobielen van Aixam kunnen elektrisch rijden. Dat is dus niet alleen milieuvriendelijk, maar ook nog eens heel stil! En dat vindt iedereen natuurlijk fijn.

Grote laadruimte dus ideaal voor boodschappen

Aixam

Wil jij je puber in haar eentje van en naar het hockeyveld laten gaan met al haar sportspullen? Of wil je de Aixam gebruiken voor boodschappen in de buurt? Dat komt dan mooi uit want door de ruime laadruimte kun je lekker veel vervoeren.

Veilig en mobiel

Aixam
Foto: Aixam

Voor wie autorijden in een gewone auto of op de snelweg teveel is, zijn de brommobielen van Aixam een perfecte oplossing. Je bent namelijk mobiel en niet beperkt in je doen en laten, en je rijdt in een superveilige, stille, chique auto. De pop-up store in de Molenpoortpassage vind je na binnenkomst vanaf de Ziekerstraat rechts, schuin tegenover het Kruidvat. Loop er vooral eens binnen!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Aixam pop-up store. Meer over Aixam pop-up store ontdekken?

Aixam pop-up store autobedrijven

Vandaag gesloten

Passage Molenpoort 10, Nijmegen

Bekijk meer:autobedrijven
Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.