De winter komt eraan: hier krijg je binnen 10 minuten weer een zomers kleurtje

Aangeboden door Sanadome Hotel & Spa 29 september 2018

De herfst staat voor de deur en dat wil zeggen dat de dagen dat je in de zon kunt zitten schaars worden. Het lijkt dus lastig om jouw zomer teint bij te houden. Maar, er is een oplossing! Want bij Sanadome kun je nu een spray-tan behandeling krijgen die niet schadelijk is voor je huid. 

Egaal gebruind

In de winter een mooie, egaal gebruinde huid: het lijkt onmogelijk. Maar toch lijkt er nu een uitkomst, want bij Sanadome kun je jouw kleurtje weer terugkrijgen met een spray-tan behandeling. Je huid wordt direct gebruind en de behandeling duurt maar tien minuten. Ideaal voor als je een feestje hebt, een jurk met blote benen aan wil of er gewoon weer eens lekker fit uit wil zien.

De spray-tan behandeling bij Sanadome duurt maar 10 minuten.

Niet schadelijk

Als je onder de zonnebank gaat liggen kan dat een negatief effect hebben op je gezondheid. Hoe zit het eigenlijk met spray-tan? We kunnen je geruststellen: de spray-tan die bij Sanadome gebruikt wordt is natural tanning spray van Marc Inbane. Daarin zijn geen schadelijke conserveringsmiddelen gebruikt, het is dermatologisch getest, vrij van parabenen én geschikt voor alle huidtypes. Het product is ook te koop bij Sanadome, zodat je de behandeling eventueel ook thuis uit kunt voeren.

Tien minuten

Een ander voordeel van spray-tan op de zonnebank: de behandeling duurt maar tien minuten. Daarna is je huid 5 tot 7 dagen egaal gebruind. Het lijkt gewoon alsof je op vakantie bent geweest! Je kunt kiezen voor spray-tan behandeling van je benen, bovenlichaam of gezicht en decolleté. De kosten variëren tussen de 15 en 32 euro per behandeling. Nieuwsgierig geworden? Maak een afspraak met Sanadome en haal de zomer in huis!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Sanadome Hotel & Spa. Meer over Sanadome Hotel & Spa ontdekken?

Sanadome Hotel & Spa wellness

Nu open09:00 - 23:30

Weg door Jonkerbos 90, Nijmegen

Bekijk meer:wellness

adv.