Dat wordt knallen: 5 x dit vuurwerk van Sloos Tweewielers aan de Daalseweg móet je gewoon hebben!

Aangeboden door Sloos Tweewielers 21 december 2017

De fietsenwinkel Sloos Tweewielers aan de Daalseweg is onder fietsend Nijmegen wel bekend. Maar wat niet iedereen weet is dat Sloos ook the place to be is om kwaliteitsvuurwerk te scoren. Op 28, 29 en 30 december vind je daar voor elke portemonnee wat wils, ook in de webshop! Wij maakten een overzichtje van vijf keivette pijlen, boxen en knallers die je gewoon móet hebben.

Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

Mega Pine

Dit geweldig mooie stukje vuurwerk schiet maar liefst 36 schoten in waaiervorm. Goud- en zilvertinten doen kunstjes in de lucht voor 59,99 euro. Het pakket bevat 500 gram kruit, waardoor er een flinke hoogte wordt bereikt. Een voordeel van het siervuurwerk van Sloos is dat ze gebrand zijn op een goede hoeveelheid kruit, zodat het vuurwerk de investering waard is!

Flashing Palms

Voor wie het nieuwe jaar kleurrijk in wil gaan is het vuurwerk Flashing Palms geschikt! Deze jongen schiet maar liefst elf shots met gouden, rode en groene sterren. Dat wordt genieten met de hele buurt! En je hoeft er niet eens diep voor in de buidel te tasten want de Flashing Palms kost maar 17,99 euro.

Gold Mine

Wil jij een lucht vol gouden boeketten en maar één keer een lontje aansteken? Neem dan de Gold Mine, want die heeft namelijk 70 shots! Deze gouden waaier siert jouw oudejaarsavond als geen ander. Bij Sloos leggen ze je graag even uit welk vuurwerk wat doet, zodat je met een gerust hart de hele familie kunt laten meegenieten.

Apollo 23

Wil jij genieten van een vuurwerkshow en toch maar één lontje aansteken? Dan is Apollo 23 een goede keuze voor jou! Dit pakket laat verschillende kleuren in verschillende fases zien, waardoor je heerlijk ontspannen kunt genieten. Bij Sloos kopen ze hun vuurwerk als sinds 1970 in bij de Broekhofcollectie in Dronten en de Harixcollectie in Kampen zodat ze zeker weten dat het vuurwerk van hoge kwaliteit is, en jij dus ook!

Thunderbolt

Met de Thunderbolt knal je lekker het nieuwe jaar in. Deze 16 shots knalcake siert de lucht met rode, groene, blauwe en zilverenstaarten én heeft een zilverensterren finale! Bij Sloos kost deze Thunderbolt nog geen tientje. Lekker knallen!

Op 28, 29 en 30 december koop je jouw vuurwerk in de winkel bij Sloos of in hun webshop. Happy New Year!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Sloos Tweewielers. Meer over Sloos Tweewielers ontdekken?

Sloos Tweewielers fietsenwinkels

Nu gesloten09:00 - 17:30

Daalseweg 205, Nijmegen

Bekijk meer:fietsenwinkels
Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.