College, dansles of een borrel: huur een zaaltje bij ’t voormalig Steigertheater

Aangeboden door Logegebouw Nijmegen 20 juni 2018

Mensen die al enige tijd in Nijmegen-Oost wonen kennen het Steigertheater aan de Fortstraat waarschijnlijk nog wel. Dit historische gebouw heeft nog altijd dezelfde theaterzaal, waar geregeld lezingen en voorstellingen te zien zijn. En, er is meer goed nieuws: je kunt die zaal dus huren!

Authentieke elementen

De authentieke elementen zoals de prachtige vloer en het toneel die het Steigertheater zo eigen was vind je nog steeds terug in het Logegebouw (de nieuwe naam van het Steigertheater). De zaal is nog even prachtig en de bar is inmiddels opgeknapt en uitgerust met een tap en kook-mogelijkheden. Ideaal dus voor een borrel of een vergadering met een feestelijk einde!

Dansles en performance

Ook als je graag dans- of theaterles geeft of volgt is het Logegebouw bij uitstek een geschikte plek. Het gebouw is makkelijk bereikbaar en je het een échte zaal om je performance in te oefenen. Of om in op te treden natuurlijk!

College of cursus

Wil je met een groep een vergadering, college of cursus organiseren? Ook dan is het Logegebouw the place to be. Met een grote beamer en een U-vormige tafel is de plek van alle gemakken voorzien. In zo’n sfeer wordt vergaderen opeens een fijne bezigheid!

Voor meer informatie, tarieven en beschikbaarheid kijk je op de website van het logegebouw Nijmegen


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Logegebouw Nijmegen. Meer over Logegebouw Nijmegen ontdekken?

Logegebouw Nijmegen werkplekken

Nu openHele dag

Fortstraat 7, Nijmegen

Bekijk meer:werkplekken

adv.