5 x met deze luxe Thaise wellnessbehandelingen ontspan je bij Touch of Thai

Aangeboden door Touch of Thai Wellness Spa 1 juni 2018
Heb je hard gewerkt, weinig slaap gehad of heb je een zeurend gevoel in je spieren? Dan is het tijd voor ontspanning en vooral: tijd voor jezelf. Wij vonden vijf luxe wellness behandelingen bij het nieuwe, Thaise wellnesscentrum Touch of Thai waardoor je écht even helemaal tot rust komt.  
Pagina 1 / 6
⟵ swipe swipe ⟶

Traditionele Thaise massage

Touch of Thai

Als je wil ontspannen is de traditionele Thaise massage een goede manier om je spieren te relaxen. De kwalitatief hoogwaardige Thaise massagetechnieken en de ongeëvenaarde Thaise gastvrijheid zorgen ervoor dat je nergens meer aan hoeft te denken.

Aromatische oliemassage

Touch of Thai

Wil je ook je zintuigen lekker laten ontspannen? Kies dan voor een aromatische oliemassage. Je kunt zelf kiezen welke olie het beste bij je past. Je hebt keuze uit zes luxe massage-oliën: Lemongrass, Ginger en Zingiber, Sakura, Eucalyptus, Mork Wild Water Plum of Leelewadee Plumeria.

Bodyscrub

Touch of Thai

Ook je huid is soms toe aan rust. Met de bodyscrub behandeling van Touch of Thai wordt jouw huid helemaal relaxt en straal je weer van binnen en van buiten. Je kunt kiezen uit drie soorten zout om je huid mee te scrubben, namelijk:

  • Touch of Thai Signature (Jasmine Rice, honing, melk and Tamarind)
  • Salt Glow (Mineral dode zee zout, Jojoba olie)
  • Expresso Detoxify (Koffiebonen, bruine suiker, vanille olie)

Voetreflex
touch of thai

Volgens de Thaise geneeswijze komen bij je voeten alle energiebanen samen. Door een voetreflexmassage masseer je dus eigenlijk niet alleen de buitenkant maar ook de binnenkant. Daarnaast is het natuurlijk heerlijk ontspannen om je onderbenen en je voeten lekker te laten masseren! Tip: ook als voorbereiding op de Vierdaagse kun je je voeten eens lekker in de watten leggen.

Hoofd en gezichtsmassage

Touch of Thai

Een hoofd- en gezichtsmassage is niet alleen goed voor de doorbloeding van je huid, maar werkt ook bijzonder ontspannend. In de luxe massageruimtes van Touch of Thai kun je echt even alles loslaten en je helemaal overgeven aan ontspanning van lichaam en geest.

Kun je niet kiezen?

Touch of Thai

Kun je nou niet kiezen uit al die heerlijke massages en behandelingen? Kies dan voor één van de pakketten en gun jezelf ontspanning van top tot teen. Gun je iemand anders ontspanning? Geef dan een behandeling cadeau. Kies bijvoorbeeld voor de Touch of Thai Experience, bestaande uit een voetreflexmassage, bodyscrub en een aromatische oliemassage. Kijk voor meer leuke pakketten en informatie op de website van Touch of Thai. Daar krijg je nu ook nog eens 20% korting, dus waar wacht je op!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Touch of Thai Wellness Spa. Meer over Touch of Thai Wellness Spa ontdekken?

Touch of Thai Wellness Spa massagesalons

Gesloten11:00 - 21:00

Nina Simonestraat 2, Nijmegen

Bekijk meer:massagesalons
Pagina 1 / 6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.