5 x deze malse stukjes vlees voor op de BBQ haal je bij Biologische Slagerij de Groene weg

Een zomer is natuurlijk geen zomer als er niet wordt gebarbecued met vrienden. Wij besparen je alvast een zoektocht naar dat ideale stukkie vlees, want bij Slagerij de Groene Weg vindt je 5 heerlijke barbecue-opties. Steek die kolen maar vast aan: grillen maar!

Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

Gemarineerde biefstuk

groene weg

Bij het zien van deze foto loopt het water jou als echte carnivoor vast al in de mond. Wat het is? Een lekker mals stukje gemarineerde biefstuk, die je koopt bij Slagerij de Groene Weg. Goed om te weten: het vlees is biologisch en van hoge kwaliteit.

Buikspek

Groene weg

Voor een ultieme smaaksensatie laat je dit heerlijke stukje buikspek lekker langzaam garen. Beetje grof zeezout en tijm eroverheen en voilà: je heb een barbecue-maaltijd waarmee je wel bij je vrienden kan opscheppen.

Braadworst

Slagerij de Groene Weg

Het is een echte klassieker, maar daarom natuurlijk niet minder lekker: de braadworst. Bij Slagerij de Groene weg koop je heerlijke, biologische braadworsten om je vingers bij af te likken. Zie jij hem al op je BBQ liggen?

Spareribs

Slagerij de groene weg

Spareribs zijn er voor de échte vleesliefhebbers. Marineer jouw ribs het liefst met ketjap, honing en sambal en laat ze lekker garen op de barbecue. Bij Slagerij de Groene weg helpen ze je graag om een heerlijk vleespakket voor op de gril samen te stellen!

Pulled pork

pulled-pork

Ambachtelijker wordt het niet: maak je eigen pulled pork recht van de barbecue. Marineer het vlees met bijvoorbeeld barbecuesaus en laat het daarna een paar uur op de barbecue garen, bij de juiste temperatuur. Trek daarna het malse vlees met een vork uit elkaar en beleg er een broodje mee: jam!

Krijg jij van al deze smakelijke foto’s nu al zin in de volgende BBQ? Loop dan even binnen bij Slagerij de Groene Weg aan de Groenestraat en ervaar zelf hóe lekker biologisch vlees kan zijn!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Biologische slagerij de Groene Weg (Bas Derksen). Meer over Biologische slagerij de Groene Weg (Bas Derksen) ontdekken?

Biologische slagerij de Groene Weg (Bas Derksen) slagers

Nu gesloten08:00 - 18:00

Groenestraat 189, Nijmegen

Bekijk meer:slagers
Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.