5 x dit zijn de lekkerste tosti’s van The Tosti Club Nijmegen (vinden ze zelf)

Aangeboden door The Tosti Club Nijmegen 8 mei 2018

Er valt in Nijmegen genoeg te lunchen, maar toch gaat er weinig boven een écht lekkere tosti! Bij The Tosti Club Nijmegen bakken ze hun ambachtelijke tosti’s op de plaat en kun je kiezen uit allerlei lekkere variaties. Wij vonden er vijf die je geproefd móet hebben!

Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

Jammie tosti

The Tosti Club

Bij een tosti denk je al snel aan kaas en ham, maar de Tosti Club bewijst dat er veel meer mogelijk is! Heb je bijvoorbeeld al wel eens een Jammie tosti besteld? Dit ultieme comfort food bestaat uit ambachtelijk gemaakt brood met mascarpone, nutella en banaan. Ook lekker als ontbijt!

Spiced Veggie

Tosti Club

Ook vegetariërs kunnen heerlijk lunchen bij The Tosti Club. Neem bijvoorbeeld de classic veggie, met geitenkaas, honing, pijnboompit, appel en courgette. Is dat niks voor jou, dan kies je voor de Spiced Veggie met cheddar, babyspinazie, tomaat, rode ui, geroosterde pepers.

Salmon Tosti

The Tosti Club

Heerlijk, zo’n tosti zalm! Met de unieke combi van belegen kaas, tzatziki, gerookte zalm, wasabi en rode ui is dit er ook echt eentje om je vingers bij af te likken.

S.A taco Tosti

Tosti Club

Deze exotische taco tosti is one of kind. Op je tosti vind je niet alleen gekruid gehakt met tacosalsa, maar ook chimichurri en jonge kaas. Lekker exotisch en echt iets nieuws!

Italian tosti

Tosti Club

Deze klassieker is de moeder aller tosti’s, maar daardoor niet minder heerlijk. Deze tosti bestaat uit mozzarella, tomaat, basilicum, pesto en rucola. Strijk neer op het terras in de Houtstraat en geniet van al dit lekkers!

Meer weten over de Tosti Club?

The Tosti Club

Bij The Tosti Club aan Plein’44 bakken ze je tosti nog gewoon op de plaat

Vergeet die kleffe, platgedrukte tosti’s die je in de sportkantine of na een avondje stappen naar bi...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door The Tosti Club Nijmegen. Meer over The Tosti Club Nijmegen ontdekken?

The Tosti Club Nijmegen lunch

Gesloten09:00 - 17:00

Houtstraat 1, Nijmegen

Bekijk meer:lunch
Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.