5 x deze fashion-items koop je nú met korting bij Jacobs Mode

Aangeboden door Jacobs Mode 30 mei 2018

Ben jij een echte fashionista en is jouw garderobe eigenlijk altijd wel toe aan vernieuwing? Dan is dít jouw moment om te shinen, want Jacobs Mode aan Plein ’44 gaat verbouwen en daarom profiteer jij van flinke kortingen!

Pagina 1 / 6
⟵ swipe swipe ⟶

Pantalons

Jacobs Mode

Jacobs Mode is al jaren in de mode-business en staat bekend om het ruime aanbod aan pantalons. Je vindt er een mooie broek in bijna elke kleur! Zo kun je altijd iets moois vinden dat bij je past.

BH’s

Jacobs Mode
Met deze BH kun je nog eens voor de dag komen!

Elke vrouw kent de strijd: het vinden van een goed zittende, passende en ook nog eens mooie BH is echt geen makkie. Maar bij Jacobs Mode vindt je dus wél wat je zoekt. Of je nou cup 85 G hebt of cup 70 A, het aanbod is reuze!

Jasjes

Jacobs Mode
Met zo’n jasje kun je de zomer weer door!

Een stoer jack of een charmant jasje: je vindt het allemaal en dus ook nog in de opruiming. Een jasje kan altijd en overal en is zeker in een Hollandse zomer een onmisbaar item in je kledingkast!

Slips

Jacobs Mode
Ook de lingerie is in de uitverkoop.

Bij een mooie BH hoort natuurlijk een mooi slipje. Bij Jacobs Mode vindt je bijpassende slips maar je kunt ook lekker mixen en matchen. Als je wil weten wat het beste bij je past, vraag je gewoon advies aan één van de medewerkers.

Jurkjes

Jacobs Mode
Zo kom je de zomer wel door!

De zomer komt eraan en je ziet jezelf natuurlijk al helemaal stralend het terras op lopen. Voor zo’n gelegenheid is een jurk van Jacobs Mode dus perfect! Lekker kleurig, heerlijk stofje, kortom: jij bent straks weer helemaal klaar voor de zomer!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Jacobs Mode. Meer over Jacobs Mode ontdekken?

Jacobs Mode kledingwinkels

Gesloten09:30 - 18:00

Plein 1944 140, Nijmegen

Bekijk meer:kledingwinkels

Psssssst!

Ben jij toevallig nog op zoek naar een baan? Jacobs Mode is op zoek naar een verkoopmedewerker!

Jacobs Mode
Topper Vervuld

Verkoopmedewerker Jacobs Mode

Parttime - Geplaatst op 30 mei 2018
Pagina 1 / 6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.