5 x doen tijdens Moederdag bij Moeke Mooren

Aangeboden door Moeke Mooren 29 april 2018

Wil jij je moeder een speciale dag bezorgen en ben je nog druk aan het bedenken hoe je dat moet regelen? Dan hebben wij goed nieuws, want tijdens Moederdag bij Moeke Mooren is voor elk type moeder iets leuks te vinden! Deze vijf dingen kun je er allemaal doen.

Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

Moederdag brunch en rondvaart

Moeke Mooren

Verwen jouw moeder (of vrouw) dubbel met een brunch én een rondvaart! Tussen 11:30 en 14:00 geniet je bij Moeke Mooren van een heerlijke brunch van salades, vlees- en visgerechten, een soepje en lekkere broodjes. Na de lunch neemt kapitein Colinda je om 14:00 uur mee voor een rondvaart door natuurgebied De Gouden Ham. Dat wordt genieten! Vergeet niet even te reserveren.

Moederdag High Tea

Moeke Mooren

Tussen 12:00 en 14:00 uur geniet je bij de Restaurant de Korenmolen van een Moederdag High Tea. Je wordt ontvangen met een glaasje bubbels en schuift dan aan voor een heerlijke high tea. Daar eet je een soepje, een quiche, hartige sandwiches, macarons, een muffin of scones met smeersels. Thee en koffie zijn onbeperkt en je betaalt maar 25 euro per persoon.

Moederdag bij Moeke Mooren Wandeluitje

Ben je met een groep van tien personen of meer? Boek dan een gezellig wandeluitje door het prachtige natuurgebied bij Moeke Mooren. Nadat je samen van een kopje koffie met een gebakje hebt genoten ga je onder begeleiding van een gids de waterrijke omgeving ontdekken. Onderweg kom je een grote variatie aan water- en zangvogels, eeuwenoude knotessen en bloeiende meidoorns tegen. Bij terugkomt klets je even na over de tocht aan de koffietafel.

Dagje Moeke Mooren

Wil je een dag waarbij het je aan niets ontbreekt, dan is een Dagje Moeke Mooren iets voor jou. De dag begint om 14:00 uur met een heerlijke rondvaart. Om 16:00 kies je welke activiteit jullie willen doen. Wordt het bowlen, indoor disco midgetgolf, een oud-Hollands spel of een escaperoom? Om 17:30 geniet je van een drie-gangen keuzemenu om de dag feestelijk mee af te sluiten.

Fly & Grill

Moeke Mooren

Voor de hele stoere moeders is er het Fly & Grill arrangement. Na een kopje koffie met een taartje begint om 14:30 de Flyboard Experience. Je gaat zelf vliegen over het water! Als iedereen van de schrik bekomen is ga je lekker aan tafel om met zijn allen te genieten van eenheerlijke grillmaaltijd en een dessert. Een compleet dagje uit dus!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Moeke Mooren. Meer over Moeke Mooren ontdekken?

Moeke Mooren vrijetijd en uitgaan

Gesloten10:00 - 23:00

Blauwe Sluis 1B, Appeltern

Bekijk meer:vrijetijd en uitgaan
Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.