5 x doen tijdens een dag aan het water bij Bij Ceulemans

Aangeboden door Bij Ceulemans 12 mei 2018

Het is weer lente en wat doen we dan liever dan lekker aan het water zijn? Voor wie denkt daarvoor naar Zandvoort te moeten is er goed nieuws. Bij Ceulemans ligt namelijk in Beers vlakbij Nijmegen en dit kun je er allemaal doen! Het volledige aanbod vind je ook op de website. 

Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

Boot huren

Bij Ceulemans

Wil je lekker over het water cruisen in een motorbootje? Dat kan bij Bij Ceulemans! Voor een motorboot zoals deze heb je geen vaarbewijs nodig en je huurt er al eentje voor vier personen voor 50 euro per dagdeel (of 75 euro voor een hele dag). Lekker buiten zijn en genieten!

Zeilen

Bij Ceulemans

Voor de fanatieke sporters en buitenmensen onder ons kun je ook een zeilboot huren, of zelfs zeilles nemen bij Bij Ceulemans! Op een heerlijk ontspannen doch sportieve manier leer je hoe je zo’n zeilboot onder de knie krijgt. Leuk om samen te doen en gaaf om te kunnen!

Wow, je kan gewoon zeilen bij Nijmegen (en zó ziet dat eruit)

Vlakbij Nijmegen in het dorpje Beers vind je Bij Ceulemans. Met het prachtige watertje en het mooie ...

Vlot bouwen

Bij Ceulemans

Heb jij thuis een waterratje die het heerlijk vindt om te bouwen? Neem hem (of haar!) dan mee naar Bij Ceulemans en bouw samen een vlot. Zo is je kind even weg van het beeldscherm en lekker buiten bezig met bouwen.

SUPboarden

SUP board
Foto: Unsplash

Helemaal hip en keileuk is SUPboarden. SUP staat voor Stand Up Paddle: je staat dus op een board terwijl je peddelt. Niet te intensief en wel hartstikke lekker!

Kano varen

Bij Ceulemans

Bij Ceulemans biedt natuurlijk ook de optie om een klassieke kano te huren. Dat kan in je eentje, of met een groep tot maximaal 28 personen. Je kunt met maximaal 3 personen in een kano zitten en als je in je eentje bent kun je ook nog een kajak huren.

 


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Bij Ceulemans. Meer over Bij Ceulemans ontdekken?

Bij Ceulemans sport en bewegen

Nu openHele dag

Kerkeveld 10, Beers

Bekijk meer:sport en bewegen
Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.