5 x dit wordt de mode in schoenenland deze zomer

Aangeboden door A. Holland Schoenen 21 maart 2018

Het wordt weer lente en daarom is het tijd om de inhoud van je schoenenkast eens even op te frissen. Benieuwd wat de laatste mode is op het gebied van schoenen? Sanne van A. Holland Schoenen vertelt ons wat de vijf belangrijkste trends zijn deze zomer zodat je lekker fris voor de dag kunt komen!

Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

Metallic met of zonder print

A Holland
Je kunt deze zomer shinen met een toffe metallic schoen!

Shine on, baby! Metallic schoenen zijn weer helemaal terug. Je kunt kiezen voor een leuk printje of gewoon gaan voor een effen kleur: het mag allebei.

Witte schoenen

A Holland
De witte schoen is eigenlijk nooit weggeweest en nog steeds hartstikke hip!

Al tijden een populaire kleur voor schoenen, en still going strong. Vooral sneakers en lage schoenen doen het goed in het wit. Lekker makkelijk te combineren met allerlei soorten kleding! Bij A. Holland Schoenen aan Plein’44 geven ze je graag advies over welke schoen goed past bij jouw wensen.

Sneakers met ritsjes

A Holland
Sneakers hebben deze zomer een leuk detail: de rits is terug.

Er zijn weinig mensen die niet tenminste één paar sneakers in de kast hebben staan. En het wordt deze zomer nog leuker, want nu mogen je sneakers ook ritsjes hebben! Een fraaie aankleding voor comfortabele stappers als je het ons vraagt.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door A. Holland Schoenen. Meer over A. Holland Schoenen ontdekken?

A. Holland Schoenen schoenenwinkels

Gesloten09:30 - 21:00

Plein 1944 nr. 143, Nijmegen

Bekijk meer:schoenenwinkels

Kleur bekennen

felle kleuren
Ook met felle kleuren kun je uit de voeten.,

Past de kleur wit niet bij jou? Geeft niks, want je kan ook prima voor de dag komen met sprankelende kleuren. Een opvallende kleur schoen kan je outfit helemaal opleuken, zeker als je van nature graag zwarte kleding draagt. Bij A. Holland Schoenen vind je stappers in allerlei kleuren.

Naturel

Pastel schoenen
Deze pastelkleuren zijn hip deze zomer.

Schoenen in naturel of pastelkleuren zoals lichtblauw, beige of lichtgrijs zijn een must-have deze zomer. Makkelijk, rustig en dus ook nog eens helemaal hip. Loop eens binnen bij A. Holland Schoenen en laat je adviseren, dan ben je zo weer helemaal zomer-klaar!

Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.