5 x dit kun je doen tijdens een kinderfeestje in de Leemkuil

Aangeboden door Speeltuin De Leemkuil 6 juni 2018

Viert jouw kroost binnenkort een verjaardag en ben je op zoek naar een leuke plek voor een kinderfeestje? Search no more, want in Nijmegen hebben we Speeltuin de Leemkuil waar je superleuk kunt spelen! De 5 dingen kun je doen met je kroost tijdens een kinderfeestje in de Leemkuil.

Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

Het Romeins fort

Leemkuil

Laat je kleintjes los bij dit fort en ze kunnen de hele dag wel blijven spelen! Glijden van de glijbaan, touwklimmen, een brug over: je vindt alle spelelementen in dit gloednieuwe fort. Het is een veilige speelomgeving voor alle kinderen: van de durfals tot de voorzichtige kleintjes.

Een ritje met de trein

Leemkuil

Om nostalgisch van te worden, het treintje van de Leemkuil! Maak net als vroeger een tochtje door de speeltuin en geniet van de prachtige bosrijke omgeving.

Spelen met water

leemkuil

Kan íets tippen aan spelen met water? Met mooi weer kun je tijdens een kinderfeestje in de Leemkuil genieten van een leuke speelplek met water. Spetter elkaar nat of laat het water baan afleggen die je zelf hebt gemaakt.

Genieten van een ijsje

Leemkuil

Als ze toe zijn aan een break kun je in de kantine van de Leemkuil genieten van een old-school raketje of een andere traktatie. Voor de papa’s en mama’s is er ook genoeg te eten en drinken.

Speel samen met andere kindjes

Leemkuil

Hang samen aan de touwen, ga samen van de glijbaan of speel samen op een van de andere keileuke speeltoestellen die de Leemkuil rijk is. Kijk voor openingstijden en tarieven op www.leemkuil.nl.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Speeltuin De Leemkuil. Meer over Speeltuin De Leemkuil ontdekken?

Speeltuin De Leemkuil speeltuinen

Gesloten10:00 - 18:00

Luciaweg 2, Nijmegen

Bekijk meer:speeltuinen
Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.