5 x dit kan een voetreflexmassage van Touch of Thai voor je doen

Aangeboden door Touch of Thai Wellness Spa 9 juli 2018
Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

Als je lekker wil ontspannen is een voetmassage misschien niet het eerste waar je aan denkt, maar toch is het een hele goede methode om je lichaam rust te gunnen! En niet alleen je voeten, maar je hele lijf. Hans en Neo van Touch of Thai vertellen waarom je dit écht een keer geprobeerd moet hebben.

Weerspiegeling van het lichaam

Touch of Thai

Een voetmassage is niet zozeer bedoeld om het uiterlijk van je voet op te knappen, maar vooral om je hele lichaam weer in balans te krijgen. Hans Brekelmans van Touch of Thai vertelt: “Door mijn bezoeken aan Thailand ontdekte ik deze vorm van massage. Ik was direct enthousiast!”

Voetreflextechnologie

Touch of Thai

De massage is gebaseerd op verschillende reflexpunten. “Deze behandeling draait om eeuwenoude voetreflexologie, waarbij met de duimen of met behulp van traditionele drukpuntstokjes de reflexpunten op de voeten worden gestimuleerd. De massage heeft een rustgevende, therapeutische werking op het hele lichaam. Ook verbetert de bloedsomloop in voeten en benen, wat weer een goede werking van de organen stimuleert,” aldus Hans.

Darmproblemen, vermoeidheid en hoofdpijn

Touch of Thai
Foto: Touch of Thai

Hans merkt ook aan de reacties van zijn klanten dat zo’n massage een positief effect heeft. “Je voelt je vaak wat frisser en soepeler en zit minder ‘vast’. Het werkt zowel preventief als bij lichamelijke klachten zoals darmproblemen, vermoeidheid en hoofdpijn.”

Dingen die je niet ziet

Touch of Thai

Neo Rattanasewee van Touch of Thai vult aan: ”Bij de voetreflexmassage gaat het om de dingen in je lijf die je níet ziet! Het is dus niet nodig om eerst voetproblemen te hebben, voordat je zo’n behandeling boekt. Voetreflexmassage is nog een beetje onbekend, maar wint inmiddels echt terrein.”

Duo-kamer

Steeds vaker ziet Neo mannen en vrouwen in de salon die deze behandeling boeken. “Dat kan ook samen in de duo-kamer. Vriendinnen maken er een gezellig uitje van!” Hans vult aan: “Met onze salon zetten we een nieuwe standaard neer voor Thaise massage in Nederland. Thaise massage heeft hier niet zo’n goed imago. En dat is jammer want het is de beste en oudste massagetechniek ter wereld! Die willen wij dus toegankelijk maken voor iedereen.”

Zin in gekregen? Je krijgt nu ook nog eens leuke korting!

Topper

20% zomerkorting bij Touch of Thai Wellness & Spa

Wellness en beauty - Geldig t/m 07 aug 2018

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Touch of Thai Wellness Spa. Meer over Touch of Thai Wellness Spa ontdekken?

Touch of Thai Wellness Spa massagesalons

Gesloten11:00 - 21:00

Nina Simonestraat 2, Nijmegen

Bekijk meer:massagesalons
Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.