Sporters opgelet: 5 x zó boek je vooruitgang met hardlopen

Aangeboden door Lopers Company Nijmegen 17 juni 2018

Vind jij hardlopen heerlijk en wil je er graag nóg meer uithalen? Dan is het van essentieel belang dat je jouw manier van lopen analyseert. Bij de Lopers Company in de Bloemerstraat geven ze je maar al te graag advies en kun je gratis en vrijblijvend een loopanalyse laten uitvoeren. Op deze vijf dingen moet je volgens de experts van de Lopers Company letten als je vooruitgang wil boeken!

Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

Landing en afwikkeling van de voet

Lopers Company

Om te weten welke schoen het beste aansluit bij jouw voet is het belangrijk om te weten hoe jouw voet zich afwikkelt en hoe je landing is. Loop jij bijvoorbeeld iets naar binnen of rol je misschien onvoldoende af? Tijdens de loopanalyse in de winkel van de Lopers Company wordt jouw voet gefilmd terwijl je een klein stukje rent. Het filmpje wordt daarna vertraagd afgespeeld zodat je precies kunt zien hoe jouw voet landt en afwikkelt.

Algehele loophouding

Lopers Company

Niet alleen je voeten zijn belangrijk tijdens het (hard)lopen, maar je hele lichaam doet mee. Misschien loop je heel erg rechtop of juist wat krommer. En hoe gebruik jij je armen tijdens het rennen? Bij de Lopers Company loop je een rondje door de winkel en krijg je ter plekke advies van experts. Gratis!

Trainingsprogramma en doelen

Lopers Company

Ben jij zo iemand die er álles uit wil halen en ben je niet van half werk? Het zou kunnen dat je daarom misschien iets te fanatiek van start gaat, met daardoor kans op overbelasting. Stel met advies van de Lopers Company een goed trainingsprogramma voor jezelf samen met geleidelijke opbouw en duidelijke doelen. Een behaald doel is een gegarandeerd succesmoment! Zorg er dus wel even voor dat je eerst je loophouding onder controle hebt voordat je fanatiek je trainingsintensiteit gaat verhogen.

Blessures

Lopers Company

Soms weet je niet waar een blessure vandaan komt. De kans is groot dat je, als het weer even goed gaat, weer gaat sporten en de blessure terugkeert. Met de loopanalyse bij de Lopers Company  wordt een analyse uitgevoerd om je blessure te relateren aan een zwak punt in je beweegpatroon. Zo pak je het probleem bij de kern aan!

Hardloopscan

Lopers Company

Is de loopanalyse in de winkel goed bevallen en wil je een nog gedetailleerder inzicht krijgen in jouw looptechniek? Meld je dan aan bij dehardloopscan.nl. Aan de hand van een vragenlijst en een uitgebreide loopanalyse met meerdere camera’s wordt tot in detail elk aspect van je loophouding geanalyseerd. Je krijgt een uitgebreid rapport mee naar huis en daarnaast ook het beeldmateriaal van de gemaakte opnames! Meer weten? Loop de winkel binnen in de Bloemerstraat, er is daar altijd wel iemand die je graag verder helpt!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Lopers Company Nijmegen. Meer over Lopers Company Nijmegen ontdekken?

Lopers Company Nijmegen sportwinkels

Gesloten09:30 - 21:00

Bloemerstraat 14-18, Nijmegen

Bekijk meer:sportwinkels
Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.