5 x deze awesome games speel je in de VR-Room bij ANAC (en zo ziet het eruit)

Aangeboden door ANAC Karting & VR-Room 8 mei 2018

Heb jij al eens ervaren hoe het is om je onder te dompelen in de wereld van Virtual Reality? Je beleeft de gekste dingen, gewoon in Nijmegen! Deze vijf games speel je in de VR-Room van ANAC.

Pagina 1 / 6
⟵ swipe swipe ⟶

Fruit Ninja

Bij het immens populaire spel Fruit Ninja moet je zoveel mogelijk fruit met een zwaard doormidden slaan. De twee controlers in je hand meten je beweging, waardoor het op het scherm lijkt alsof je echt met een zwaar slaat. Oefen jouw skills en hak ze allemaal doormidden!

The Climb

Deze Virtual Reality experience is niet voor iedereen weggelegd! Voor mensen met hoogtevrees is The Climb namelijk extra spannend. Met je handen beklim je de meeste heftige bergen en daal je ook weer af naar de diepte. Als je om je heen kijkt ziet je overal landschap waardoor je de uitdaging helemaal voelt!

Robo Recall

Voor wie op zoek is naar een echte action game is Robo Recall perfect. Als robot neem je het op tegen andere robots met verschillende wapens. Er is constante beweging en actie in de omgeving, dus let goed op en vecht terug!

Richie’s Plank

Zelfs de makers van de populaire animatieserie Rick & Morty vonden dit spel geweldig angstaanjagend. Je staat op een plank, maar dan boven allerlei afgronden. Zie dan je hoofd nog maar eens koel te houden! Dit spel is ook heel leuk om naar te kijken voor de mensen die even niet aan de beurt zijn ;).

Space Pirate

Wil jij getrained worden tot echte space pirate, dan is dit jouw game. Al zwevend door door het heelal trotseer je buitenaardse krachten. Bij deze Virtual Reality Game moet je flink bewegen: space pirate wordt je natuurlijk niet zomaar!

Benieuwd naar wat je allemaal nog meer kunt doen bij ANAC?

Anac karting

5 x zo vier je een kinderfeestje bij ANAC

Is jouw kind binnenkort jarig en vind je het moeilijk om te kiezen tussen alle opties? Goed nieuws: ...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door ANAC Karting & VR-Room. Meer over ANAC Karting & VR-Room ontdekken?

ANAC Karting & VR-Room vrijetijd en uitgaan

Energieweg 102, Nijmegen

Bekijk meer:vrijetijd en uitgaan
Pagina 1 / 6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.