Staging stad

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze dingen moet je weten als je een Nijmegenaar wil daten

Door Jurgen Smit 11 november 2017

Gefeliciteerd! Als je dit leest ben je van plan om met een Nijmegenaar te gaan daten of misschien doe je dat al. Wij Nijmegenaren hebben misschien onze eigenaardigheden. Maar we zijn wel superleuk! De kans is dus groot dat je verliefd wordt op zo’n fantastisch exemplaar. Bij deze een paar dingen die je moet weten als je een Nijmegenaar wil daten. Doe er je voordeel mee.

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Je moet onze liefde delen

daten weten
Een Nijmegenaar is ook altijd verliefd op de stad.

Het is goed om te weten dat Nijmegenaren megatrots zijn op hun stad. Sterker nog: je moet onze liefde altijd delen met Nijmegen. Waarom? Omdat de historie hier op straat ligt, omdat Nijmegen net een dorp is en omdat we superhip zijn. Check hier alle redenen waarom Nijmegenaren zo verliefd zijn op hun stad.

Deze dingen mag je echt niet zeggen over ons

niet zeggen
Foto: Kristina Flour/Unsplash.com

Wil jij je Nijmeegse date graag nog een keertje zien? Let dan goed op je woorden. Deze dingen mag je echt niet zeggen in Nijmegen! 

Praat Nimweegs

via GIPHY

Wij gluren niet, wij spiense! Je hebt een streepje voor als je in ieder geval probeert om een beetje Nimweegs te praten. Om jouw basiskennis een beetje te upgraden is het zeer verstandig om even mee te doen aan onze Nimweegse quiz

Tip: laat-ons-gewoon-nuilen

via GIPHY

We bedoelen het echt niet verkeerd. Maar wij Nijmegenaren nuilen gewoon af en toe. We nuilen over honden- en kattenpoep, over onze stad, de politiek, N.E.C. en we hebben overal een mening over. In deze lijst check je 8 ergernissen waar jouw date waarschijnlijk over nuilt. Dan weet je dat alvast! 

Doe iets leuks met je date in Nijmegen

date
Foto ter illustratie, Unsplash.

Je scoort echt punten als je jouw Nijmeegse date verrast in eigen stad. En daarom hebben wij 7 superleuke tips voor leuke dingen om te doen in Nijmegen. Succes gegarandeerd!

Hier ga je zoenen

knuffelen nijmegen
Wat is jouw favoriete knuffelplek in Nijmegen? (Foto: ANP)

Is dan eindelijk het moment gekomen voor die eerste lange kus? Zorg dan dat je niet gestoord wordt en dat je zoent op een toplocatie. Wij vonden 5 Nijmeegse locaties waar je heerlijk kunt zoenen

Na het daten volgt de inburgering

Nijmegen bucketlist
Maak een extra rondje op het Keizer Karelplein.

Heb je eindelijk het hart van je Nijmeegse date veroverd dan is het tijd voor de inburgering. Ga vooral samenwonen in onze superleuke stad! En om je al snel op en top Nijmegenaar te voelen is het belangrijk dat je veel ‘Nijmeegse’ dingen doet. Bijvoorbeeld rondjes scheuren over het Keizer Karelplein. Veel meer inspiratie en typisch Nijmeegse dingen vind je in onze Nijmeegse bucketlist!

 

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Nijmegenaren

adv.