Staging stad

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hier vind je alle straatfeesten die dit weekend in Nijmegen worden georganiseerd (en het zijn er veel)

Door Jurgen Smit 21 september 2018

Het is zaterdag 22 september weer tijd voor Burendag en dat heeft de gemeente Nijmegen geweten. Er kwamen enorm veel aanvragen binnen voor straat- en pleinfeesten, buurtborrels, open dagen en barbecues. Niet alleen op zaterdag trouwens, ook op vrijdag en zondag is het in veel wijken feest. Wij kwamen een aantal leuke buurtborrels tegen uit verschillende wijken en hebben álle straatfeesten van dit weekend voor je op een rijtje gezet. 

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Aldenhof

Barbecue

Woon jij in de wijk Aldenhof en heb je zin in een barbeque? Dan moet je op zaterdag in de 21ste straat zijn, want daar wordt een buurtbarbecue georganiseerd!

Vossenlaan

vossenlaan
foto: Google Streetview

Ook in de Vossenlaan is er op zaterdag even geen plek voor auto’s. Voor kinderen wordt er een buurtspeeldag georganiseerd en de volwassenen mogen aan de wijn!

Dommer van Poldersveldtweg

AZC Nijmegen
foto: Google Streetview

Op de Dommer van Poldersveldtweg wordt zoals ieder jaar een groot straatfeest georganiseerd. Behalve activiteiten voor jong en oud en een gezellig diner van restaurant Baan Isaan op zaterdag, wordt er op zondag door het AZC een open dag georganiseerd in het kader van Burendag. Tussen 13.00 en 17.00 uur mag iedereen, net als eerdere jaren, een kijkje komen nemen in de voormalige Prins Hendrikkazerne.

Niek Engelschmanlaan

Ook in de Niek Engelschmanlaan is een vergunning aangevraagd vanwege Burendag. Hier wordt een kennismakingsborrel georganiseerd om de buurt dichter bij elkaar te brengen.

Hatertseweg

Hatertseweg Nijmegen
De Hatertseweg gaat op slot. (Foto: Google streetview)

In het Hof van Heden – aan de Hatertseweg ter hoogte van de Lourdesgrot – is iedereen uit de buurt welkom voor de ‘oogstlunch’. Dat wordt vast smullen!

Nog véél meer straatfeesten

Hou je vast, want ook hier is het dit weekend feest:

Kerkenbos, Weidestraat, Zwanenveld 63e straat, Golden Deliciousstraat, Weezenhof 34e, 67e, 71e en 93e straat, Van Peltlaan, Heiweg, Bothastraat, Lankforst 23e straat, Hofkersstraat, Pskovlaan, Guido Gezellestraat, Oude Molenweg, Fruitlaan, Volsellastraat, Spiegelhof, Javastraat, Schependomlaan, Voorstadslaan, Jan Anne Beijerinckstraat, Leeuwstraat, Lavendelstraat, Veldstraat, Middachtenstraat, Mirtestraat, Anemoonstraat, Sumatrastraat, Spinklosstraat, Dorsvlegelstraat en in het Limospark.

Vergeef ons als we er eentje zijn vergeten. En verder: fijne burendag!

Lees ook:

terrassen Nijmegen

Wij zoeken jou! Wat zijn volgens jou de leukste plekjes van Nijmegen?

Nijmegen is natuurlijk de allerleukste stad die er is. Maar wat zijn nou echt de allerleukste plekje...

 

 

 

 

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.